Ana Sayfa / Spor / Santos BK’den istifa etmiyor

Santos BK’den istifa etmiyor

Beşiktaş’ta Santos krizi. Sözleşmem bitmeden gitmem diyen Santos, Beşiktaşlıları çıldırttı. Beşiktaş’ın ne başarısız teknik adamı  Santos oldu.Süper Lig’de galibiyet özlemi 5 maça çıkan Beşiktaş’ta taraftarlar, Fernando Santos’u istifaya davet etti. Söz konusu süreçte hanesine sadece 2 puan yazdırabilen siyah-beyazlılarda taraftarlar ayrıca eski teknik direktör Sergen Yalçın için de tezahüratlar yapıldı

Beşiktaş’ta Santos kriz çıkardı. Sadece para için geldiğini söyleyen Santos sözleşme sonuna kadar Beşiktaş’ın başında kalacağını açıkladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında ağırladığı Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı ekibin golünü 18. dakikada Semih Kılıçsoy kaydetti. Yılport Samsunspor’un golünü ise 68. dakikada Emre Kılınç attı.

BEŞ MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş’ın Trendyol Süper Lig’de galibiyet özlemi 5 maça çıktı.

Ligin 27. haftasında İstanbulspor’u 2-0 yenerek son galibiyetini alan siyah-beyazlılar, ardından çıktığı 5 karşılaşmada 3 yenilgi ve 2 beraberlik yaşadı.

İSTİFA SESLERİ

Bu sonuçla ligde 6. kez berabere kalan Beşiktaş, puanını 48’e çıkardı. 8. beraberliğini yaşayan Samsunspor ise puanını 38 yaptı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Portekizli teknik adam Fernando Santos’u istifaya çağırdı.

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Beşiktaş’ta taraftarlar, Portekizli çalıştırıcıya tepki gösterdi. Taraftarlar, müsabakanın 1-1 girilen son dakikalarında “Santos istifa” şeklinde tezahüratlar yaptı.

İlginizi Çekebilir

Göztepe yeniden Süper Lig’de

Süper Lig’den 2 yıl önce düşen Göztepe yeniden döndü. Göztepe, Süper Lig’e yükselen takım oldu. …

Sınırsız Hosting