Ana Sayfa / Sağlık / Savcı Sayan kalp krizi haberleri

Savcı Sayan kalp krizi haberleri

Savcı Sayan kalp krizi mi geçirdi, savcı sayan yaşıyor mu, Savcı Sayan sağlık bilgileri, Savcı  Sayan Kalp krizi haberi doğru mi? AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Savcı Sayan son durumu nasıl, kalp krizi iddiaları doğru mu bilgisi. İddialara göre Savcı Sayan yoğu bakımda kalp krizi geçirdi durumu kritik. Ancak Savcı Sayan hakkında ortaya atılan kalp krizi haberleri henüz doğrulanmadı ve net bir bilgi yok. AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Milletvekili adayı olan Savcı Sayan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Savcı Sayan’ın Aydın’ın Kuşadası ilçesinde önce göğüs ağrısı şikayetinde bulunduğu ardından da kalp krizi geçirdiği öne sürülüyor. yetkililerin önümüzdeki saatlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

AYDIN MEDYASI YAZDI: SAVCI SAYAN KRİZ GEÇİRDİ

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerinde, Ağrı Belediye Başkanlığından istifa ederek AK Parti İzmir 1.Bölge 6.Sıra adayı olan Savcı Sayan milletvekili seçilemedi. %50 oy barajının geçilmemesi sebebiyle 2.tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle İzmir’den ayrılmayan Sayan, Aydın Kuşadası ilçesinde aniden göğsünden rahatsızlanarak Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine sevki gerçekleşen Sayan’ın kalp krizi geçirdiği tespit edildi ve tedavi sürecinin sürdüğü öğrenildi.

Savcı Sayan Kimdir ?

1971 yılında 24 çocuklu bir ailenin 12. çocuğu olarak Ağrı Tutak’da doğdu. İlk öğrenimini Tutak’da, Orta öğrenimini Muş Malazgirt’de, Lise öğrenimini Tutak Lisesinde okul birincisi olarak tamamlamıştır. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur.
Eğitim Fakültesi’nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayıp, çeşitli okullarda öğretmenlik yapmıştır. İlçe Gençlik Kolu, İl Gençlik Kolu ve Genel Merkez Gençlik Kolları (1996-2000) MYK üyeliği görevlerinde bulunmuştur. İlçe Başkanlığı ve Ağrı il Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Doğu ve Güney Doğu Anadolu yörelerinde Töre cinayetleri, Kadınların Eğitimleri konularında çeşitleri çalışmaları mevcuttur. Savcı Sayan, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Ağrı Belediye Başkan adayı oldu. Tarım ve inşaat sektörüyle uğraşan Savcı Sayan, evli ve bir çocuk babasıdır.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting