Ana Sayfa / Kadınca / Seda Sayan Oğulcan’ı evlendiriyor

Seda Sayan Oğulcan’ı evlendiriyor

Oğlu Oğulcan’ı evlendirmek için harekete geçen Seda Sayan gelinini fakir bir aileden alacak. Seda Sayan Oğulcan’ın fakir bir kız almasını tavsiye etti. Seda Sayan kaynana olmaya hazırlanıyor. Şarkıcı Seda Sayan katıldığı bir televizyon programında oğlu Oğulcan’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı  sunucu Seda Sayan nasıl bir kaynana olacak herkes merak içinde. Seda Sayan oğlu Oğulcan’ın alacağı kızın nasıl olması gerektiğini açıkladı. Seda Sayan gelin arayışına girdi.

Şimdilerde O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden biri olan Seda Sayan, ekranlara dönüş yaptı. Sayan, Oğulcan’ın aile kurmasını çok istediğini söylerken, oğlunun fakir bir kızla evlenmesini istediğini söyleyerek dikkat çekici açıklamada bulundu. Gelininin birçok şeyi oğlu sayesinde yaşamasını ve onun sayesinde ailesine de yararlı olmasını istediğini anlattı.

“GELİN FİKİRLERİ VERİYORUM”

Oğulcan’ın çok vicdanlı olduğunu da sözlerine ekleyen Seda Sayan, gelininin de vicdanlı biri olmasını istediğini dile getirdi. Oğluna fakir bir kız bulacağını söyleyen Sayan, “Oğulcan’a evleneceği kızla ilgili fikirler veriyorum” diyerek nasıl bir gelin istediğini anlattı.

İlginizi Çekebilir

Şarkıcı Kalben uyuşturucu kullanıyor

Şarkıcı Kalben aslen nereli, Şarkıcı Kalben asıl adı soyadı ne yaşı kaç? Uyuşturucu kullanan şarkıcı …

Sınırsız Hosting