Ana Sayfa / Kadınca / Sedef Kabaş tutuklandı mı?

Sedef Kabaş tutuklandı mı?

Sedef Kabaş tutuklanabilir hapse atılabilir. Sedef Kabaş için tüm AKP harekete geçti Adalet bakanı Gül bile olaya rdahil oldu ve Sedef Kabaş için karanlık günler başladı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ nedeniyle hakkında soruşturma başlatılmasının ardından gözaltına alınan gazeteci Sedef Kabaş’a ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kabaş’ın ismini vermeden hedef gösteren Gül, “Hak ettiği karşılığı bulacaktır” dedi.

Sedef Kabaş gözaltında, tutuklanabilir ve bir daha gün ışığı görmeyebilir. AKP’liler tüm iktidar gücüyle ve bakanlıklarla Sedef Kabaş’a yönelik harekete geçti. sosyal medyada ise sedef Kabaş’a destek var.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için dün RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı.

SEDEF KABAŞ NERELİ, YAŞI, NECİ VE KİM

Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş’ın Sarıyer’deki evine giderek gözaltına aldı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sedef Karabaş’ı isim vermeden hedef gösterdi ve “Hak ettiği karşılığı bulacaktır” dedi.

Gül, şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır”

SEDEF KABAŞ’A GECE YARISI OPERASYONU VE GÖZALTI

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı.

Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş’ın Sarıyer’deki evine giderek gözaltına aldı. Televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığı belirtilen Kabaş, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ardından Kabaş’ın 2 avukatının da Emniyet Müdürlüğü’ne geldikleri öğrenildi.

Avukat Uğur Poyraz ise gözaltı olayı ile ilgili sosyal medya üzerinden, “Müvekkilim Sedef Kabaş Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğünde. Ben de şimdi yanına geçiyorum” şeklinde paylaşım yaptı.

İlginizi Çekebilir

Selahattin Demirtaş’ın Kobani davası cezası

Kobani davası Selahattin Demirtaş’a verilen ceza ne kadar oldu Kobani Davası en yüksek cezayı kim …

Sınırsız Hosting