Ana Sayfa / Manşet / Şefkat Çetin istifa iddiaları
ŞEFKAT ÇETİN MHP

Şefkat Çetin istifa iddiaları

MHP’ye yönelik algı ve haber furyası sürüyor. Son olarak Yeniçağ gazetesinin iddiasına göre Bahçeli, Şefkat Çetin’in istifasını istedi. Ancak MHP Genel Merkezi bu iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Meral Akşener’in MHP’den ayrılanlarla yeni parti kuracağı yönündeki haberlerin ardından bazı gazeteler ve televizyonlar MHP ile ilgili olumsuz haberlerini arttırdı. 

Şefkat Çetin MHP’den kopuyor mu? Bu iddia bir gazete tarafından ortaya atıldı ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Şefkat Çetin’in istifasını istediği öne sürüldü. İşte konu hakkında yapılan o haber ve gelişmeler. Milliyetçi Hareket Partisi’nde sıcak saatler yaşanıyor. Yeni Parti süreciyle birlikte başlayan istifa furyası Genel Merkez’i karıştırdı. Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’e haber gönderen Devlet Bahçeli, “istifa et” dedi.

Yeni Çağ’ın haberine göre, Çetin’in istifasının istenmesi olayında Genel Merkez’deki başka bir grubun etkin rol oynadığı konuşuluyor.

Bir süre önce Şefkat Çetin sosyal medya hesabı üzerinden parti içindeki bazı isimleri hedef göstermiş ve mesaj göndermişti.

BAYRAMDAN SONRA GÖREVDEN ALINABİLİR

Şefkat Çetin’in gelen talebe olumsuz cevap verdiği ve kendisine yakın isimlerle durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Çetin’in kesinlikle istifayı kabul etmediği “gerekirse görevden alsın” ifadelerini kullandığı ifade edildi.

Çetin’in bu tavrından sonra Bahçeli’nin görevden almayı bayramdan sonra gerçekleştirebileceği belirtiliyor.

Kulislerden sızan bir diğer iddia ise Çetin’in yanı sıra 2 ismin daha görevden alınabileceği yönünde.

Bakalım MHP Genel merkez yetkilileri konu hakkında nasıl bir açıklama yapacak partililer merak ediyor.

İlginizi Çekebilir

Saadet Çay öldürüldü

Samsun’da İngilizce öğretmeni Saadet Çay, eşi tarafından öldürüldü. Türkiye son kadın cinayetleri. Samsun’un İlkadım ilçesinde, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting