Ana Sayfa / Yaşam / Sein Anlat Karadeniz son bölüm (34)

Sein Anlat Karadeniz son bölüm (34)

atv 34. bölüm Sen Anlat Karadeniz fragmanı ve gelişen olayları. Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle ve yeni bölüm fragmanı atv’de yayınlandı. Nefes sonunda o sırrını açıklıyor Sen Anlat Karadeniz’de. Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı ATV’de yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Tahir’in fırtınada kaybolmasının ardından Nefes tekneyle sevdiğini bulmak için Karadeniz’e açılıyor. Yiğit, Tahir’in kaybolmasından sonra çok üzülüyor ve hastalanıp yataklara düşüyor. Nefes oğlu için mücadele ederken Vedat bu durumdan faydalanmak için fırsat kolluyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı…

Son bölüm Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm atv yayınlandı mı sorusu. Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm için yeni fragman atv ekranlarında oynuyor. Sen Anlat Karadeniz 33. son bölümü ile ekrana geldi. Dizi yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde; Tahir’in Karadeniz’in acımasız fırtanzasında kaybolması ile Nefes bir kez daha büyük bir acı yaşıyor. Tahir’i bulabilmek için yollara düşerken Vedat ile karşı karşıya geliyor. Yiğit ise babası olarak gördüğü Tahir’in kaybolmasından sonra annesine “Bir daha babamı görebilecek miyim?” diyor. Nazar Murat’a ailesi için sırt çeviriyor ancak Murat’ın Nazar’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Peki son bölümde başka neler yaşandı? İşte 33. bölüm özeti…

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir, Nefes’in yanından ayrıldıktan sonra tekne ile Karadeniz’e açılır. Sabah Yiğit Tahir’in adını sayıklayarak gözleri yaşlı uyanır. Bu arada Karadeniz’deki fırtına yüzünden 5 balıkçı teknesinin alabora olduğu, bunlardan birininde kayıp olduğu haberi gelir.

ALİ TAHİR’İN ARACINI LİMANDA GÖRÜYOR

Alabora olan teknelerden birinden olduğu düşünülen bir ceset karaya vurmuştur. Komiser Ali limana gelerek balıkçılarla konuşur. Bu sırada Tahir’in aracını görür. Ali telefonla Mustafa’yı arar. Mustafa hastanede Fatihten gelecek bir haberi beklemektedir. Ali Tahir’i sormaya cesaret edemez.
KIYIYA VURAN CESET RÜSTEM’İN

Bu kez Murat’ı arar. Ona da Tahir’i soramaz. Telefonla tekrar tekrar Tahir’i arar ama Tahir’in telefonuna ulaşılamamaktadır. Ali polislerle birlikte morga giderek cesedi teşhis eder. Ceset Tahir’e ait değildir. Ceset hapishaneden kaçan Rüstem’e aittir.

RÜSTEM’İ DENİZE ATTIRAN FİKRET

Rüstem’i denize attıran Fikret’tir. Fikret Rüstem’in cesedinin kıyıya vurduğu haberini alır almaz Vedat’ı arar ve durumu haber verir ve “Rüstem defteri kapandı gözünaydın” der. Vedat bu haberden sonra Fikret’in bir şeylerin peşinde olduğunu düşünür.
Nazar Esma’yı arayarak Vedat’tan boşanma davası açacağını söyler. Bu sırada yanında olan Nefes Esma’ya, “Vedat’tan ben kurtulamadım ama Nazar kurtulur inşallah” der. Ali sonunda Tahir’in evine gider. Ali, Mustafa’ya teknesinin limanda olmadığını ve Tahir’in arabasını da rıhtımda gördüğünü söyler. Bu sırada yanlarına gelen Saniye ne olduğunu sorar. Ali Tahir’i merak ettiği için geldiğini söyler. Mustafa ve Ali koşarak arabalarına binerek Tahir’i aramaya giderler.
TAHİR HAYATTA

Nefes o sırada eve gelir ve Saniye Tahir’in fırtınada kaybolduğunu söyler. Nefes ağlayarak evden çıkar. Ali ve Mustafa limana gelir. Bir tekneye atlarlar ve Tahir’i bulmak için denize açılırlar. Bu sırada Tahir, karaya vuran teknede gözlerini açar. Şaşkınca etrafına bakar. Olalı biteni anlamaya çalışır.

NEFES TAHİR’İ BULMAK İÇİN DENİZE AÇILIYOR

Murat ve Berrak hastanede Fatih’in başında beklemektedir. Murat Berrak’a Fatih’in onu nasıl sevdiğini anlatır. Tam bu sırada Fatih gözlerini açar. Nerede olduğunu sorar, Murat’da “Cennettesin aha bu da huri” der. Nefes İdris’le buluşur. Ona Tahir’in denizde kaybolduğunu söyleyerek bir tekne bulmasını ister. İdris babasından bir tekne alır. Nefes ile birlikte onlar da denize açılır.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting