Ana Sayfa / Genel / Selahaddin Gülen Türkiye’de

Selahaddin Gülen Türkiye’de

FETÖ elebaşılarından Selahaddin Gülen yakalanarak Türkiye’ye getirildi. selahaddin Gülen neci, kim ve nereli. FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen’in yeğeni olan ve hakkında “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen bir operasyonla Türkiye’ye getirildi.

Selahaddin Gülen neci, kim, nereli ve neci. Selahaddin Gülen nerede ne zaman yakalandı. Selahaddin Gülen hangi cezaevinde ve Selahaddin Gülen Fethullah Gülen’in nesi oluyor.

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’in akrabası Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

FETÖ/PDY’nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen’in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ’nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Hakkında “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen’in örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.

Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye’ye getirildi.

İlginizi Çekebilir

Yeni Kaledonya neresi, hangi kıtada

Yeni Kaledonya tam olarak haritada nerede hangi kıtada bulunuyor. Yeni Kaledonya nüfusu kaç yönetimi ne, …

Sınırsız Hosting