Ana Sayfa / Kadınca / Selena Gomez sarı saç imajı
SELENA GOMEZ SARI SAÇ

Selena Gomez sarı saç imajı

Selena Gomez son imajı ve deri kıyafetleri. Selena Gomez saçlarını sarıya boyattı ve kıyafetlerini değiştirdi. Ünlülerin son moda imajları. The Weeknd ile ilişkisini noktalayan ve eski aşkı Justin Bieber’e dönen Selena Gomez saçlarını boyatarak imaj yeniledi.

Selena Gomez son imajı şaşırttı. Sela Gomez sarı saç modası. Son zamanlarda özel hayatındaki radikal dönüşümleriyle adından söz ettiren Selena Gomez, bir diğer değişimi de güzellik sahnesinde gerçekleştirdi.
Aykırı esintiler taşıyan kıyafetiyle kırmızı halıda beklenenlerin aksine tek başına boy gösteren güzel şarkıcı, yenilediği sarı saçlarıyla herkesi şaşkına çevirdi.
Instagram Story’sinde bir perukla yeni görünümünü gizleyen Selena, takipçilerini olası bir sürprize karşı meraklandırmıştı ancak, kimse bu kadarını beklemiyordu.

SELENA GOMEZ YENİ İMAJI

Son zamanlarda yıldızların benimsediği geçici değişimlerin aksine Selena’nın bej platin saçları gerçek! İlk kez böyle bir renk deneyen ve başarıyla taşıyan genç yıldızı hayranları 90’ların asi kızı Madonna’ya benzetti. Pop müziğin yeni kraliçelerinden olan Selena için böyle bir benzetme çok da yanlış değil.
Islak saçları ve beyaz geceliğiyle gerçekleştirdiği Wolves performansı gecenin en çok konuşulanlarından biri olan yeni nesil ikon Selena, her yaptığını kendine yakıştıran duruşu ve kırmızı halıyı durduran güzellik anıyla hedefi 12’den vuruyor!

2007’de Disney prensesi olarak hayatlarımıza giren Selena Gomez taze güzelliği ve sağlıklı, dolgun saçlarıyla Hollywood’a genç bir soluk getirdi. Selena genç yaşının tabiatına uyarak abartılardan kaçındı. 2008 yılında omzundaki küt saçları ve kakülleriyle Amerikan şarkıcı güzellik evrimindeki ilk adımını atmış oldu.
2009 yılında saçları daha da kısaldı ve kakülü perçeme dönüştü. Siyah elbisesi, incileri ve yeni saç kesimiyle Selena modern zamanlarda bir lady’i anımsatıyordu.
JUSTİN BİEBER İLE BARIŞTI
Yıllarca flört eden Selena Gomez ile Justin Bieber birçok kez ayrılıp barıştı. İkili bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkilerinde çeşitli olaylar yaşadı. Yıllarca süren süreçte son olarak Selena Gomez geçtiğimiz ay The Weeknd ile olan ilişkisini noktalamış ve Biebir ile tekrar barışmıştı.

İlginizi Çekebilir

Galatasaray-Fenerbahçe 11’leri

Galatasaray-Fenerbahçe ilk11leri kiler kadroda kimler yok bilgisi. Galatasaray-Fenerbahçe canlı izle anlık tüm ggelişmeler e spor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting