Ana Sayfa / Kadınca / Selin Ciğerci neci, kim ve sevgilisi

Selin Ciğerci neci, kim ve sevgilisi

Selin Ciğerci asıl adı,neci. nereli ve kim olduğu hep merak edilmiştir. son olarak bir futbolcu ile sevgili olduğu ortaya çıkan Selin Ciğerci eskiden DJ Okan olarak tanınıyordu. Cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan Selin Ciğerci, tıpkı kızken erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar gibi ünlü oldu. 

Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında, kim ve ne zaman cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu? Selin Ciğerci’nin sevgilisi olan futbolcu kim ve nerede oynuyor bilgileri.

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra sosyal medyada paylaştığı videolarla ve fotoğraflarla fenomen haline gelen Selin Ciğerci’nin 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor’da forma giyen Gökhan Çıra ile sevgili olduğu ortaya çıktı.

Annesinden aldığı harçlıklarla erkekken ameliyatla kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, bir dönem çok konuşulmuştu. Ciğerci, şimdi de aşk hayatıyla gündeme bomba gibi düştü.

Diyarbekirsporlu 21 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra’nın, Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflardan sonra gündeme bomba gibi düştü.


Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme operasyonu yaşamadan önce adı Okan’dı. DJ’lik yapan Ciğerci’nin babası da ünlü bir hazır giyim markasının sahibi.Sosyal medyada 750 bin takipçisi bulunan Selin, daha önce “futbolcu sevgilim oldu” diye açıklama yapmıştı.

Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra…

Selin Ciğerci ve sevgilisi Gökhan Çıra bu kez otomobil içerisinde poz veriyor…

Selin Ciğerci’nin eski ve yeni görüntüsü….

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting