Ana Sayfa / Genel / Sen Anlat Karadeniz son izle (39. bölüm)

Sen Anlat Karadeniz son izle (39. bölüm)

Son bölüm Sen Anlat Karadeniz (Sen Anlat Karadeniz 39. bölüm) fragmanı ve olayları ile gelişmeleri bilgisi. atv Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle, seyret bilgileri. Sen Anlat Karadeniz 38.son bölümde; Nefes ve diğer kadınlar, ceza evinden kurtulmayı başararak yeniden özgürlüğüne kavuşurken, Asiye de evladını sorunsuzca kucağına aldı. Nefes’in koğuştan çıkmasıyla beraber Vedat bir kez daha yakasını bırakmayarak tehlike saçmaya devam etti. Sen Anlat Karadeniz 39.bölüm fragmanı ekranda!

Yeni bölüm Sen Anlat Karadeniz (Sen Anlat Karadeniz 39. öbülm fragmanı) yayınlandı ve nefes kesen bir bölüm ekranlara geliyor atv’de. Sen Anlat Karadeniz 38. son bölüm bu akşam ekranlardaydı. Sen Anlat Karadeniz’de Vedat, Nefes ile Tahir’in kendileri için tuttukları evde kötü bir plan yapmaya hazırdı. Ancak Tahir’in beklenmedik hamlesi ile Vedat kaçtı, Tahir ise peşinde… Vedat’ın oyunu ters tepti. Tahir bunca zamanın nefretiyle Vedat’ı vurdu.

ASİYE VE NEFES NE YAPACAK?

Sen Anlat Karadeniz 39. yeni bölüm fragmanı ve 38. son bölüm özeti haberimizde. Asiye’nin aniden sıklaşan sancıları hapishanedeki isyan sesleri tarafından bastırılır. Nefes kolları sıvar, Asiye bebeğini sağlıkla kucağına alır. Yiğit’in savcıyla yaptığı konuşma sayesinde kadınlar serbest bırakılırken, tutsak haldeki Vedat, Fikret’ten yitip giden çocukluğunun hesabını sorar. Tahir, Nefes’in yaralarını sarmaya kaldığı yerden devam eder. Nefes’in tüm hayalleri Tahir’in kurduğu yuvada gerçek olurken, Vedat hayalleri kabusa çevirmeye kararlıdır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting