Ana Sayfa / Yaşam / MSB personel temin 2019

MSB personel temin 2019

Son dakika MSB haber ve gelişmeleri. MSB personel alımı başvuru sonuçları için geri sayım başladı. Yeni MSB memuru başvuru ilanları ve şartları yakından takip ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından personel alımıyla ilgili son gelişmeleri ve açıklamaları resmi internet adresi personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte MSB personel alımı başvuru sonuçları ile ilgili yapılan son açıklama.

MSB personel temin 2019 haberleri. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2019 yılı memur alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Yakın zamanda MSB memur alımı gerçekleşti başvuru yapan adaylar tarafından sonuçlar heyecanla bekleniyor. Aynı zamanda MSB memur kadrolarında yeni alımlar yakından takip ediliyor. Personel temin resmi internet sayfası üzerinden başvuru yapan adaylar şimdi sonuçların MSB tarafından açıklanması bekleniyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere alınacak 523 sözleşmeli personel için başvurular 21 Aralık’ta tamamlandı. Gözler şimdi değerlendirmenin tamamlanacağı ve sonuçların MSB tarafından açıklanacağı tarihe çevrildi.
Milli Savunma Bakanlığı personel alımı başvuruları alındı, şimdi sıra sonuçlarda. MSB personel alımı başvuru sonuçları günlerdir bekleniyor. MSB personel alımı kapsamında; endüstri mühendisi, çevre mühendisi, elektronik mühendisi, fizik mühendisi, makine mühendisi, bilgisayar mühendisi ve birkaç mühendislik branşında daha bakanlık bünyesine alımlar yapılacak.

MSB personel alımı başvuru süreci kasım ayında son buldu. MSB personel alımı sonuçlarının ocak ayının üçüncü haftası içinde açıklanması bekleniyordu fakat sonuçlar henüz duyurulmuş değil. Söz konusu istihdam için başvuru sonuçları, https://personeltemin.msb.gov.tr genel ağ adreslerinden yapılacak.
MSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN?

MSB personel alımı sonuçları için resmi bir açıklama bulunmasa da başvuru sonuçlarının bu ay sonuna kadar açıklanması bekleniyor. Ardından sınav gelecek, peki sınavda neler sorulacak? Genel Kültür Sınavı: Bando, Pratisyen Tabip, Diş Hekimi, Eczacı, Uzman Tabip (Göğüs Hst., Anestezi, Acil Tıp vb.) için başvuruda bulunacak adaylar MEBS Okl.ve Eğt.Mrk.K.lığında, aşağıdaki konu başlıkları ve soru miktarlarından oluşan Genel Kültür Sınavına tabi tutulacaktır.

SINAVLAR NEREDE YAPILACAK?

Temin süreci başvuru, evrak kontrol, mülakat sınavı, sağlık raporu işlemleri ve güvenlik soruşturması aşamalarından oluşmaktadır.

Mülakat sınavının yapılacağı yer ve zaman bilahare https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde yayımlanacaktır.

Başvurusunu yapan adaylar KPSSP03 puan türü esas alınarak (en yüksek puandan başlanıp en düşük puana doğru) sıralanacak, her bir unvan için mülakat sınavına çağrılacak aday sayısı, alım yapılacak kadro sayısının 10 katı kadar olacaktır. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sözlü sınava alınacaktır.

Sözlü sınava katılmaya hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Mülakat sınavında asgari geçer not 100 puan üzerinden 70’tir. Bunun altında not alan adaylar elenmiş sayılacaklardır.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting