Ana Sayfa / Manşet / Sergen Ozanköy’de (Ozanköy nerenin takımı)
SERGEN YALÇIN OZANKÖY

Sergen Ozanköy’de (Ozanköy nerenin takımı)

Sergen Yalçın Ozanköy’ün başına geçiyor. Ozanköyspor nerenin takımı hangi ilin takımı ve hangi ligde oynuyor sorusunun yanıtı. Ozanköy Başkanı Sami Otçuoğlu, Türkiye futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın’ın Ozanköy takımında futbol direktörü ve danışmanı olarak görev yapacağını açıkladı.

Ozanköy spor kulübü hangi ligde mücadele ediyor ve nerenin takımı diye çok merak ediliyor. Sergen Yalçın Ozanköy’e futbol direktörü oldu ve aynı zamanda danışmanlık da yapacak. K-PET 1.Lig’den şampiyon olarak K-Pet Süper Lig’e yükselen Ozanköy yaptığı flaş hamlelerle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Ozanköy başkanı Sami Otçuoğlu, gündemdeki konulara açıklık getirdi.

Sami Otçuoğlu, Türkiye futbolunun efsane isimlerinden Sergen Yalçın’ın Ozanköy takımında futbol direktörü ve danışmanı olarak görev yapacağını belirtti.

SERGEN YALÇIN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Otçuoğlu, Ozanköy’ün fahri başkanı Veysel Şahin’in aracılığıyla yapılan görüşmelerde Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandığını ifade etti. Otçuoğlu, Sergen’in sürekli takımla birlikte olmayacağını, hazırlık kampında takıma yardımcı olacağını, takımı izledikten sonra takımla ilgili teknik ve taktiksel tavsiyelerde bulunacağını, Ozanköy’ü ileriye taşıyacak görüşlerde bulunacağını ve Ozanköy’ün transfer edeceği 3 yabancı futbolcuyu takıma önerecek kişi olacağını belirtti.

Sami Otçuoğlu teknik direktör olarak şu an herhangi bir isimle anlaşmadıklarını ve basında geçen Turan Altay ile anlaşıldığı iddialarının gerçek olmadığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Memura servis yerine para

Kamuda servisler kaldırılıyor, kamu çalışanlarına servis yerine akbil ya da para verilecek. memura minibüs parası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting