Ana Sayfa / Genel / Sergen Yalçın Adana Demirspor’la anlaştı

Sergen Yalçın Adana Demirspor’la anlaştı

Adana Demirspor Sergen Yalçın ile anlaştı. Sergen Yalçın Adana Demirspor’un hocası oldu. Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın’ın Adana Demirspor ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar..

Sergen yalçın Adana Demirspor’un teknik direktörü oldu. Sergen Yalçın, Murat Sancak’ın teklifini kabul etti.

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay’ın görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör arayışları hızlanmış, Sergen Yalçın’ın ismi de gündeme gelmişti. Siyah- Beyazlıların son şampiyonluğunda imzası olan Sergen Yalçın için Beşiktaş’ın futboldan sorumlu profesyonelleri Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar, genç teknik adamın ismini vermişti.

Aybaba’nın “Üç önemli isim var. Sergen bizim doğal hoca adayımız. Görüşmeler sürüyor, Sergen Yalçın’a henüz teklif yapmadık” demişti. Sergen Yalçın da Beşiktaş’tan bir teklif almadığını açıklamıştı.

Sabah gazetesi Sergen Yalçın’ın haberine göre; Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile 1.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

İlginizi Çekebilir

Pedofililerin organı kesilecek

Kazakistan’dan tarihi adım. Sapık ve sapkınların cinsel organı kesilecek. Kazakistan’da “pedofililerin cinsel organı kesilme” yasası …

Sınırsız Hosting