Ana Sayfa / Manşet / Şerif Soğukbulak: Tasarımın gücü ciroyu artırır
ŞERİF SOĞUKBULAK kuyumcu ve pırlanta perakende sektörü için tasarımlarını anlattı

Şerif Soğukbulak: Tasarımın gücü ciroyu artırır

İnce, davetkar dizaynları, ışıltılı çağrıları ile tüketiciye hizmet veren kuyumcu ve mücevher dükkanları, birbirinden ünlü markaların göz alıcı tasarımlarını sergilemek için her daim sıcak, her daim aydınlıktır… Işıkları hiç sönmeyen o nispeten küçük vitrinler bakışlarınızdan sonra sizi de içeri nasıl buyur ediyor; mücevherler gözlerinize neler fısıldıyor, sizi kendilerine nasıl çekiyor; düşündünüz mü hiç?…

Bu ışıltı ve pırıltının ardındaki tasarım çalışmasıdır sizi içeri davet eden. Popüler mücevherlerin zarafet içinde sergilenmeleri, gerekli ışık ve sunum düzenlemelerinin yapılması ehil eller ister..

İşte o ellerden biri de Şerif Soğukbulak

Soğukbulak’ın 2005’te kurduğu firması Artstyle Mimarlık’ın özel hizmet alanlarından biri de kuyumcu ve pırlanta perakende sektörü. Yurt içinde olduğu gibi yurtdışında da birçok başarılı projeye imza atan Artstyle Mimarlık Firması’nın Kuyumculuk sektöründeki başarısı tesadüf değil.
Ülkemizin en karlı sektörlerinden biri olan kuyumculuk sektöründe haklı bir gurura sahip Artstyle Mimarlık, bu süreçteki başarısını ve farkını özel hizmet anlayışına borçlu. Yurt içi ve yurtdışındaki yenilik ve gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikleri müşterisiyle buluşturan ekibin lideri Şerif Soğukbulak, kuyumcu dükkanlarının ve mücevher mağazalarının dış cephe kaplamaları ve iç dizaynlarıyla farklılık sergilediğine dikkati çekiyor.

İÇ TASARIMDAKİ BAŞARI CİRO DEMETİR

TASARIMDAKİ BAŞARI MÜŞTERİ ÇEKER

Tasarımın, mağazanın konumuna göre; avm içi, köşe, ara mekan vb. ayrıntılara göre değişkenlik kazandığını vurgulayan Soğukbulak; “Dış tasarımdaki başarı insanları dükkan içine çekerken, iç tasarımdaki başarı ciroyu arttırır” diyor.
Kalite ve estetiği ön planda tutarak hizmet veren Artstyle Mimarlık Firması alanlarında uzman, genç ve dinamik bir kadroya sahip. Ekip, tecrübeli mimar, iç mimar, inşaat mühendisi ve teknik elemanlardan oluşuyor. Ekibin lideri ve firmanın kurucusu İnşaat Mühendisi Şerif Soğukbulak, kaliteli yaşam ve iş alanları sunabilmek için aralıksız çalıştıklarını vurguluyor.

Tasarımını yaptığı mobilya ve tüm ahşap elemanlarını kendi bünyesindeki 2000 m2’lik fabrikasında üreten firma, özellikle kuyumcu ve pırlanta perakende sektöründe öncü. Almanya Stuttgart’ta Avrupa’nın en büyük kuyumcu mağazasının tasarımını yapan Artstyle Mimarlık ekibi, müşteri memnuniyeti ile birlikte ulusal ve uluslararası kabul görmüş değer ve standartlara uygun olarak optimum kaynak kullanımıyla hızlı ve zamanında teslim edilen projeler üretiyor.

ŞERİF SOĞUKBULAK kuyumcu ve pırlanta perakende sektörü için tasarımlarını anlattı

 

İlginizi Çekebilir

Mehmet Ali Yılmaz öldü

Trabzonspor eski başkanı ve eski devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz öldü. Mehmet Ali Yılmaz’ın ölüm …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting