Ana Sayfa / Kime Ait / Şeyma’dan Sözlü’ye suç duyurusu

Şeyma’dan Sözlü’ye suç duyurusu

Şeyma Subaşı, Hüseyin Sözlü için yargı yoluna başvurdu. Hüseyin Sözlü, Şeyma Subaşı ile ilgili bir tweet paylaşmıştı. MHP’li Hüseyin Sözlü, sosyal medya üzerinden Şeyma Subaşı’na hakaret nitelikli sözler sarf ederek büyük tepki çekmişti.

Şeyla Subaşı, Hüseyin Sözlü için şikayette bulundu. Şeyma Subaşı, bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Emek Emre aracılığıyla şikayet dilekçesi verdi.

İŞTE HÜSEYİN SÖZLÜ’NÜN O TWEETİ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini ikinci sırada tamamlayan Hüseyin Sözlü sosyal medya hesabından “Bilcümle taklacılar, Acun’dan boşanmış Şeyma gibi anında başka kucaklara atlayıp, üzerine bir de dava adamlığı adına habire vecizeler paylaşmazlar mı! Ahlak üzerine ahkam kesmezler mi!” deyince beklemediği bir tepkiyle karşılaşmıştı.
DAVA ADAMLIĞI PAYLAŞIMI
Subaşı’nın avukatı Emek Emre şikayet dilekçesinde 31 Mart Yerel Seçimlerini kaybeden Hüseyin Sözlü’nün, ‘dava adamlığı’ tartışması adı altında, 18 Nisan’da Twitter’da yaptığı paylaşımda Şeyma Subaşı’na hakaret edildiğini belirtti.

HERKESİN GÖZÜ ÜZERİNDE OLAN BİR ANNE
Dilekçede Şeyma Subaşı’nın kamuoyunca tanınan, takip edilen ve hemen hemen her hareketi haber yapılan genç bir kadın ve anne olduğu belirtildi.

Subaşı’nın şüpheli Hüseyin Sözlü’yü tanımadığını ve adını suç konusu paylaşım nedeniyle öğrendiği belirtildi.
“KADINA KARŞI ŞİDDET VE HOR GÖRME UZANTISI”
Avukat Emek Emre dilekçesinde, “Şüphelinin bu eylemi ülkemizin kanayan yarası olan kadına karşı şiddet ve kadını hor görmenin açık bir uzantısı olup hakaret suçunu teşkil etmektedir” dedi. Dilekçede Hüseyin Sözlü hakkında hakaret suçundan soruşturma başlatılarak, kamu davası açılması istendi.

İlginizi Çekebilir

Nakliyecilerden köprü ve otoyol zammına isyan

Nakliye sektörü son gelen otoyol ve köprü zamlarından sonra durma noktasına geldi. Türkiye’de karayolu taşımacılığı …

Sınırsız Hosting