Ana Sayfa / Yaşam / Sezai Temelli’nin vaad edilmiş toprak sözleri

Sezai Temelli’nin vaad edilmiş toprak sözleri

Vaad edilmiş topraklar sözü genellikle siyonistler tarafından vadedilmiş büyük İsrail için kullanılır ve bu sözü biz Türkiye’de HDP eş genel Başkanı Sezai Temelli’den de duyduk türünden yorumlar gelmeye devam ediyor. Sezai Temelli’nin vadedilmiş topraklar söze ne anlama geliyor,. siyonist düşünce ile paralel yönleri. 

Sezai Temelli’nin vaad edilmiş topraklar konuşması büyük yankı uyandırdı ve çok da tepki çekti. Siyonist düşünce sahibi olanlar genellikle İsrail için vadedilmiş topraklar ve büyük İsrail devleti projesi ile igili onlarca yıldır söylem geliştiriyordu. Türkiye’de bir siyasetçinin yani HDP eş genel başkanı Sezaie temelli’nin de Musa’nın aradığı vadedilmiş toprak söylemi tekrarlaması dikkat çekici bir ifade olarak kayıtlara girdi.

TEMELLİ NE DEDİ?

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin skandal bir konuşması bir ortaya çıktı. Temelli, “Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular.” ifadelerini kullandı. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise Temelli’ye çok sert tepki gösterdi. Muş, “Maskeler düşüyor. Gerçek yüzler ortaya çıkıyor. HDP Eşbaşkanı siyonist olduğunu gizlemiyor. Sözde vaad edilmiş toprakları İsrail’e vermeyi ima ediyor.” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı’nın seçimler öncesi 11 Mart’ta Kızıltepe’de söylediği sözlere sosyal medyada büyük tepki var.

SİYONİST DÜŞÜNCE

Temelli, o mitingde “Bugün Türkiye’nin en bereketli toprakları burası. Buralar vadedilmiş topraklar. Musa, bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi. Geldiler bu toprakları da kuruttular! Bu bereketli topraklarla yanlış politikalarla çiftçiler mağdur” diyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ise söz konusu konuşmaya çok sert tepki gösterdi.

Mehmet Muş twitter’dan şu mesajı paylaştı: Maskeler düşüyor. Gerçek yüzler ortaya çıkıyor. HDP Eşbaşkanı siyonist olduğunu gizlemiyor. Sözde vaad edilmiş toprakları İsrail’e vermeyi ima ediyor. Biz bu toprakları şehitlerimizin kanıyla aldık. Burası vatanımız. Bizim, Siyonist uşaklarına verecek tek karış toprağımız yok!

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting