Ana Sayfa / Manşet / YSK’ya TRT’den canlı yayın başvurusu

YSK’ya TRT’den canlı yayın başvurusu

YSK TRT’nin geçersiz oyların sayıldığı yerlerden canlı yayın başvurusuna nasıl yanıt verecek merak ediliyor. TRT, İstanbul’da geçersiz oyların sayıldığı noktalardan canlı yayan için TRT’ye başvuru yaptı.

İstanbul’da oyların sayıldığı yerlerden canlı yayın başvurusu yapan TRT’ye YSK ne cevap verecek merak ediliyor. TRT, geçersiz oyların yeniden sayımını canlı yayınlamak istiyor. TRT sayımı devam eden İstanbul ve Ankara’daki sandıklardan canlı yayın yapma talebi ile YSK’ye başvuru yaptı.

TRT’DEN CANLI YAYAN BAŞVURUSU YSK’YA

Başvuruya ilişkin TRT’nin internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kurulunuz tarafından büyük bir titizlikle yürütülen bu süreçte kamuoyunun gerçek dışı haber ve yorumlarla yanıltılmaması ve doğru bilgilendirilmesi bakımından, yeniden sayım işlemlerinin, sayımların yapıldığı İstanbul ve Ankara’daki sandık başlarından kanallarımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınla kamuoyuna aktarılmasının yararlı olacağı değerlendirilmektedir. Kamu yararı ve kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmeyi ilke edinmiş olan Kurumumuza, bu yayınların ivedilikle yapabilmesi hususunda gerekli iznin verilmesini Kurulunuzdan saygılarımızla arz ederiz.”
Ayrıca başvurunun, YSK tarafından değerlendirilme sürecinin devam edildiği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Yaş Çay 2024 alım fiyatı

2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. yaş çay kilogram fiyatı 2024 açıklandı. Tarım ve …

Sınırsız Hosting