Ana Sayfa / Kadınca / Sezin Erbil isyan etti
SEZİN ERBİL

Sezin Erbil isyan etti

Sezin Erbil’i tanımayan var mı? Mehmet Ali Erbil’in en büyük kızı. Tabi Mehmet Ali Erbil kızlarından bile küçük sevgililer edinince tepkiler de kızlarına gidiyor ve onlara çok büyük haksızlık yapılıyor. Sezin Erbil de bir hayranının sert tepkisini alınca dayanamadı cevabı yapıştırdı. 

Mehmet Ali Erbil’in kızları zor durumda. Sezin Erbil babası için devreye girdi ve yapılan hakareti karşılıksız bırakmadı. Sezin Ernbil gelen bir yoruma çok kızdı. babasının sevgilileri nedeniyle tepkilerin odağına çekilen Sezin Erbil, bakın ne cevap verdi. Şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabına gönderilen bir yoruma sert sözlerle tepki gösterdi.
Şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabına gönderilen bir yoruma sert sözlerle tepki gösterdi.

SEZİN ERBİL NE YAZDI
Mehmet Ali Erbil’in büyük kızı Sezin Erbil, instagram‘da kendisine gelen hakaret ve beddua içerikli bir yorumu paylaşırken, söz konusu kişiye uzun bir yanıt vermesi dikkati çekti.
Bana gelen yoruma bakın daha doğrusu hakaret ve beddua! Sen kimsin ki bana iftira atıp birde beddua ediyorsun? Bugüne kadar kötü yorum çok az geldi ama böylesini hiç görmedim! Ben doğduğumdan beri ünlü bir babanın çocuğuyum ve hayatımda utanılacak hiçbir şey yapmadım. Bu kadar düzgün yaşayan bana da dil uzatıyorsanız Allah’ınızdan bulun! Bir düşünün bakalım benim yerimde yaşam standartlarımda şöhretli birinin çocuğu olup böyle yaşayan kaç kişiyiz? Yeter ya takdir etmiyorsunuz bari hak yemeyin günah!

İlginizi Çekebilir

Murat Yıldırım, Teşkilat’tan ayrılıyor

Teşkilat dizisinde Murat Yıldırım ayrılıyor. Teşkilat başrol diziyi bırakıyor. Dört sezondur ekran macerasına devam eden …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting