Ana Sayfa / Kime Ait / Signal diş macunu kime ait, sahibi

Signal diş macunu kime ait, sahibi

Signal diş macunu hangi ülkenin, Signal ime ait, sahibi, fabrikası nerede sorusu. Türkiye’de satılan diş macunu markaları ve firmaları kime ait bilgileri. Hijyen ve temizlik ürünleri markaları kime ait bilgileri ve fabrikaları nerede sorularının topla yanıtı. Diş macunu markaları arasında birçok kişi tarafından tercih edilen ve bilinmekte olan Signal hangi ülkenin merak edilmekte ve internet üzerinde araştırılmakta. Peki, Signal hangi ülkenin? Signal hangi ülkede üretiliyor, sahibi kim?

Signal diş macunu kime ait, hangi ülkenin ürünü ve fabrikası nerede sorusu. Signal Türk malı mı, İsrail ürünü mü hangi ülkenin üretimi sorusu. Türkiye7deki İsrail markaları ve firmaları neler sorusunun yanıtı. Signal hangi ülkenin? Sorusu, Signal markası hakkındaki detayları merak etmekte olan vatandaşlar tarafından internet üzerinde araştırılmakta. 1961 tarihinde lansmanı ile birlikte satışa çıkan Signal markasının ürünleri, günümüzde birçok farklı markette yer almaktadır. Peki, Signal hangi ülkenin? Signal hangi ülkede üretiliyor, sahibi kim?
SİGNAL HANGİ ÜLKENİN?
Signa, Birleşik Krallıklara ait bir markadır. Signal diş macunu Birleşik Krallıklarda üretilmektedir ve dünyanın birçok farklı ülkesinde satışa sunulmaktadır. Signal diş macunu markası, Unilever tarafından 1961 tarihinde dünyaya duyurulmuş, Unilever tarafından geliştirilmiştir. Signal makası; 1977 senesinde florürlü olan diş macunu, 1986 senesinde anti-tartar formüllü ve 1999 senesinde antibakteriyel çeşitlerini tanıtmıştır.Asya ve Latin Amerika’da Signal-in yerine Pepsodent’in satışı yapılıyor, Brazilya’da Closeup, İtalya ve Avusturya’da Mentadent, Çin’de Zhong Hua, Yunanistan’da Aim ismi ile satılıyor.

TÜRKİYE’DE SATILAN İSRAİL MARKA ÜRÜNLER

Giyim Sektörü: Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi’s, Timberland, Giorgio Armani, Lee

Gıda Sektörü: Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve

İçecek Sektörü: Coca Cola, PEPSİ, Sprite, Fanta, Schweppes

Temizlik Sektörü: Air Wick, Ajax, Aldays, Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon, Carrefour, Cif, Clear (Şampuan) Clit Bang, Colgate Dettol

Dove Elidor (Şampuan), Head & Shoulders, Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby, Loreal (Şampuan) Lux, Max Factor, Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B, (Özel) Palmolive, Pantene (Şampuan)

 

İlginizi Çekebilir

GPT-4o özellikleri kurulumu

OpenAl yeni yapay zekası ücretsiz. GPT-4o nasıl kurulur, özellikleri ve teknik bilgileri. Yapay zeka sohbet …

Sınırsız Hosting