Ana Sayfa / Kadınca / Simona Halep, Cori Gauff’u yendi

Simona Halep, Cori Gauff’u yendi

Cori Gauff, sonunda elendi ancak adını dünya tenis tarihine yazdıran en genç tenisçi oldu. Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon’da mücadele eden 15 yaşındaki ABD’li Cori Gauff, son maçında dünyaca ünlü tensçi simona hapelp’e yenildi ve elendi. 

Wimbledon 2019’da Cori Gauff rüzgarını Simano Halep son verdi. 16 yaşındaki ABD’li tenisçi Cori Gauff, elendi. Halep * 6-3, 2-1 Gauff : Çocuk pes etmez. İşte orada, iki mola puanı kazandı. İlkini özlüyor; ikinciye backhand hatası yaptı ve sivri bir şekilde kutladı. Ancak bu noktada doktora görünmek istiyor. Ona bir tablet verir. Mide probleminden muzdarip olabilir.
Simona Halep konuşuyor! “En iyi tenisimi oynayabildiğim için mutluyum. Kendimi geçen sene ile kıyaslamıyorum. Geçen sene en iyisiydi çünkü Fransız Açık’ı kazandım. Mahkemede daha iyi bir insan olmaya çalışıyorum. ”
Simona Halep Coco Gauff’u 6-3, 6-3 mağlup etti!
Halep daha komik bir iş istemiyor. Güçlü servis onu 40-0 öne geçirir. Sonra Gauff soldan sağa bir backhand tokat attı. Halep gerilir ve geniş kancalar. 30-15. Ancak Halep’ten geniş çapta bir diğer iyilik Gauff’tan yorgun bir şekilde geri dönüşe neden olur. İki maç daha. Ve bu sefer Gauff, bir forehand genişliğinde kemerler. Aramayı zorluyor, ama biliyor. Herşey bitti. Ancak hikaye kesinlikle daha yeni başladı. Bugün kesinlikle muhteşem Simona Halep’in karşısına çıkmış olmasına rağmen, bu kesinlikle görkemli Coco Gauff’u en son gördüğümüz olmayacak . Umarım 15 yaşındaki çocuk, bayıltıcı ıslık çalar ve Mahkeme 1 kalabalığından ayrılırken tezahürat yapar.
İkinci set: Halep 6-3, 5-3 Gauff * (* sunucuyu gösterir): Maçta kalmaya yarayan Gauff önemsiz görünüyor. Hızla iki maç puanı kazandıran zorlu Simona Halep’e cevapları bitiyor . Doğal olarak, Gauff birincisini Federer-esque düşürme voleybolu ile kurtardı, ayaklarından aşağı indirdi. 30-40. Bu saçmalıktı. Ardından Halep backhand inç genişliğinde çaldı ve başarısız oldu. Bu iki maç puanı kazandı. Her nasılsa, Gauff kıpırdayarak tutar. Polona Hercog’a karşı iki maç puanı kazandı …
İkinci set: Halep * 6-3, 5-2 Gauff (* sunucuyu belirtir): Halep arayı kolayca birleştirir. O zaferden bir oyun. Halep başka bir Hercog’a benzemiyor.
Gauff seti hayatta tutmaya çalışıyor. Ve 0-30’da can sıkıntısı çekiyor. Bir damla atışı denedi, ama Halep çok hızlı ve tetikte. Oraya varır ve üç set puan için çizgiyi vurur. Gauff derin bir vuruş yaptı. Denir. Meydan okuyor. İçerideydi. O genç – iyi bir görüş. Sonra onu 15-40’a zorlamak için geniş bir hizmet gönderdi. Ancak erteleme anlık. Başka bir voleybolu denediği zaman Halep onu cezalandırır, açacağı almak için bir ön el sıkışarak. Gauff yine zor yoldan yapmak zorunda kalacak.

İlginizi Çekebilir

Yalan dizisi konusu, oyuncuları

Kanal D Yalan Dizisi seti nerede, yalan dizisi nerede çekiliyor. Yalan dizisi konusu ne, kimler …

Sınırsız Hosting