Ana Sayfa / İlginç / SİPER 100 Km’yi aştı

SİPER 100 Km’yi aştı

SİPER füzesi özelliği menzili, ve etki alanı ne kadar sorusu. SİPER füzesi 100 Km menzili aştı bu dünya literatürene girecek en güçlü füzelerden olduğu anlamı. Twitter hesabından paylaşım yapan İsmail Demir, “Savunma sanayiimizden Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi! Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunmamız için kilit önemdeki #SİPER Ürün-1 Sisteminden Güdümlü Test Füzesiyle 100 km’yi aşan menzildeki hedef başarıyla vuruldu” dedi.

SİPER füzesi rekor kırdı ve 100 KM’yi aştı. yerli ve milil füzeler ve menzilleri özellikleri. Twitter hesabından paylaşım yapan İsmail Demir, “Savunma sanayiimizden Türkiye Yüzyılı’na girerken milletimize yeni yıl hediyesi! Uzun Menzilli Hava ve Füze Savunmamız için kilit önemdeki #SİPER Ürün-1 Sisteminden Güdümlü Test Füzesiyle 100 km’yi aşan menzildeki hedef başarıyla vuruldu” dedi.

SİPER ÖZELİLĞİ

Siper füzesi, Türkiye’nin katmanlı hava savunma ihtiyacının milli imkânlarla karşılanması açısından büyük önem taşıyor. Bölge hava savunması kapsamında stratejik tesislerin düşman taarruzlarına karşı korunması amacıyla geliştirilen Siper, uzun menzilde ve dağıtık mimaride hava savunması sağlanmasına imkân verecek.

Siper füzesi ile ilgili daha fazla bilgi için google da hisar-u siper
Siper füzesi Vikipedi
hisar-u siper menzili
HİSAR füzesi
hisar-u siper özellikleri
siper vs s-400
Türkiye hava savunma sistemleri 2022
HİSAR savunma sistemi terimlerini aratabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting