Ana Sayfa / Yaşam / Sivas Belediyespor-Trabzonsopor maç sonucu 2-2

Sivas Belediyespor-Trabzonsopor maç sonucu 2-2

Ziraat Türkiye Kupası maçında Trabzonspor deplasmanda Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Fırtına Sivas’ta eridi. Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Trabzonspor, deplasmanda TFF 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor’la 2-2 berabere kaldı ve rövanş maçı öncesi avantaj elde etti. Bordo-Mavili ekibin gollerini Hosseini ve Abdülkadir Parmak atarken, ev sahibi Sivas Belediyespor’a beraberliğe getiren goller ise Alpay ve Aykut Emre Yakut’tan geldi.

Sivas Belediyespor-Trabzonspor maçının sonucu 2-2 Türkiye Ziraat Kupası maçı sonucu. Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. turunun ilk maçları başladı. Son haftaların formda takımı Trabzonspor, deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrılanbordo-mavili ekip, Trabzon’daki rövanş öncesi avantaj elde etmiş oldu.
Trabzonspor adına golleri Hosseini ve Abdülkadir Parmak atarken, ev sahibi Sivas Belediyespor adına skor üreten isimler ise Alpay ve Emre Yakut oldu.

Mücadelenin rövanşı 12, 13 veya 14 Aralık’ta oynanacak.

11’LER

SİVAS BELEDİYESPOR: Osman Şimşek, Murat Cömert, Halil İbrahim Can, Ali Aydın, Fatip Çiplak, Ercüment Eray Ataklı, Aykut Emre Yakut, Mehmet Fatih Ayık, Alpay Koçaklı, Emrah Bedir, Mustafa Aydın

TRABZONSPOR: Esteban, Semih Karadeniz, Hosseini, Batuhan, Luis İbanez, Kamil Ahmet, Murat Cem, Abdülkadir Parmak, Zeki Yavru, Vahid Amiri, Ekuban

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting