Ana Sayfa / Kadınca / Siyah tuvalet kağıdı kullanan Aslıhan Doğan

Siyah tuvalet kağıdı kullanan Aslıhan Doğan

Arda Turan Aslıhan Doğan çiftinin siyah tuvalet kağıdı gündem oldu. Türkiye’de satılmayan siyah tuvalet kağıdının 6’lısı bile 400 lira. Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan’ın reklam paylaşımları tepki çekmişti. Aslıhan Doğan gelen tepkilerden sonra canlı yayına bağlanıp “Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum” dedi.

Siyah tuvalet kağıdı kullanan ünlüler Aslıhan Doğan-Arda Turan çifti çıktı. Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, sosyal medyada oğullarıyla bir fotoğraf paylaşıp reklam yapmıştı. Takipçileri Doğan’a “Para içinde yüzüyorsun ama çocuklarını reklam aracı olarak kullanıyorsun” diyerek tepki göstermişti. Aslıhan Doğan TV programı 2. Sayfa’ya bağlanıp tepkilere ilginç bir yanıt verdi. Doğan açıklamasında “Bunlar bana olmuyor. Yorumlara takılmıyorum. Çünkü ben kendimi biliyorum” dedi.

Bu konu gündemdeyken sosyal medya fenomeni Ala Tokel de Doğan’ın banyosundaki siyah tuvalet kağıdını sosyal medya hesabından paylaşınca gündem oldu. Aslıhan Doğan açıklamasında “Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum, her tuvalette yok, sadece misafir tuvaletinde ‘misafirlerime’ özel” dedi.

basliksiz-6.jpg

6’LI PAKET 400 TL

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Turan, sosyal medyada gündem oldu. Türkiye’de satılmayan tuvalet kağıdının 6’lı paketinin 400 TL olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting