Ana Sayfa / Kadınca / Siyan gelinlik dizide de giyilmiş

Siyan gelinlik dizide de giyilmiş

Aslı Enveri’in giydiği siyah gelinlik İstanbullu Gelin dizisinde dikkat çekmişti Özcan Deniz’in yeni eşi Feyza Aktan da aynı elbiseyi gerçek nikahta giydi. Siyah gelinlik giymenin anlamı. Düğünde gelinin siyah gelinlik giymesi ne anlama geliyor. kimler siyah gelinlik giyer ve Feyza Aktan’ın siyah gelinliğinin özelliği. Özcan Deniz, 7.5 aylık hamile sevgilisi Feyza Aktan ile sade bir törenle evlenmişti. Feyza Aktan’ın siyah tercihi gözlerden kaçmamıştı.

Gelinin siyah gelinlik giymesi anlamı. Düğünde siyah gelinlik giyme ne anlama gelir. Feyza Aktan ve Aslı Enver siyah gelinlik dikkat çekti. Özcan Deniz (45) kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi, 7.5 aylık hamile Feyza Aktan (25) ile geçen perşembe günü Zekeriyaköy’deki evlerinde sade bir törenle evlenmişti.

Nikah töreni için Özcan Deniz siyah şık bir takım elbise tercih ederken, 7.5 aylık hamile olan eşi Feyza Aktan’ın da siyah bir elbise giymesi dikkatlerden kaçmamıştı.
Posta’nın haberine göre; Feyza Aktan’ın giydiği siyah elbisenin Aslı Enver’in başrolde olduğu İstanbullu Gelin dizisinde giydiği ortaya çıktı.
İstanbullu Gelin’in başrol oyuncularından Özcan Deniz dizide Aslı Enver ile evli.

İlginizi Çekebilir

Cenk Tosun Eyüpspor’a imza atıyor

Cenk tosun Beşiktaş’tan ayrılarak Eyüppor’a imza atıyor. Arda Turan’ın Cenk Tosun’u ikna ettiği ileri sürülüyor. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting