Ana Sayfa / Yaşam / Skrtel Fener’de kalıyor

Skrtel Fener’de kalıyor

Rangers’a transfer olacağı öne sürülen Fenerbahçeli Martin Skrtel’in takımda kalacağını menajeri açıkladı. Martin Skrtel’in menajeri Karol Csonto, oyuncusunun Rangers’a transfer olacağı yönünde çıkan haberleri, “Finansal olarak Rangers’ın Skrtel’i alması mümkün değil” şeklinde yalanladı.

Fenerbahçe Martin Skrtel’i satmıyor Rangers’a. Fenerbahçe’nin deneyimli savunma oyuncusu Martin Skrtel’in menajeri Karol Csonto, oyuncusunun İskoçya Premier League ekiplerinden Rangers’a transfer olacağı yönünde çıkan iddialar üzerine bir açıklama yaptı ve transferin şu an mümkün olmadığını ifade etti.

Skrtel’in Liverpool’da birlikte top koşturduğu efsane isim Steven Gerrard’ın çalıştırdığı Rangers’ın mali durumunun transferi olanaksız kıldığını açıklayan Csonto, Record Sport’a, “Finansal olarak Rangers’ın Skrtel’i alması mümkün değil. Glasgow’a gidip şu anki maaşının yarısını almayacak. Skrtel, Steven Gerrard’a çok saygı gösteriyor ama finansal açıdan bu transferin gerçekleşmesi realistik değil” dedi ve iddialara son noktayı koydu.

Fenerbahçe’nin değişilmez isimlerinden olan 33 yaşındaki Slovak futbolcu bu sezon 10 Süper Lig maçında forma giydi ve bu maçların tamamında 90 dakika sahada kaldı.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting