Ana Sayfa / İlginç / Son deprem Marmara depremi öncüsü mü?

Son deprem Marmara depremi öncüsü mü?

Marmara son deprem büyük depremin habercisi mi öncüsü mü uzmanlar ne diyor. 11 Ocak Marmara Denizi 4,7’lik deprem büyük Marmara depremi öncüsü mü uzmanların yorumu. Marmara Bölgesi’nde başta İstanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İstanbul deprem korkusu ve 11 Ocak’taki 4,7’lik Marmara Denizi depremi öncü mü yoksa artçı mı? Büyük Marmara depremi öncüsü mü deprem haber ve deprem uzmanlarının son yorumu. Deprem sonrası açıklamalarda bulunan Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, “Artçı ve normal bir deprem olduğunu düşünüyorum. Daha önceki 5.7’lik depremin artçısı gibi duruyor” dedi.Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Kandilli Rasathanesi, saat 16.37’de gerçekleşen depremin yerin 16 kilometre aşağısında oluştuğunu belirtti. AFAD ise depremin yaklaşık 7 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünün 4,8 olduğunu duyurdu.

UZMANLARDAN İLK YORUM
İstanbul’un pek çok noktasında hissedilen deprem sonrası açıklama yapan Kocaeli Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, “Artçı ve normal bir deprem olduğunu düşünüyorum. Daha önceki 5.7’lik depremin artçısı gibi duruyor” diye konuştu.

SABAHTAN BU YANA 54 DEPREM OLDU
Kandilli Rasathanesi verilerine göre büyüklüğü 0.8 ile 4,7 arasında değişen 54 deprem meydana geldi. Depremlerin en büyüğü İstanbul’da saat 16:37’de gerçekleşen 4,7 şiddetindeki deprem olarak ölçüldü.

İşte sabahtan bu yana meydana gelen depremler:

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting