Ana Sayfa / Kadınca / Soner Kip nereli, yaşı, neci

Soner Kip nereli, yaşı, neci

Soner Kip memleketi, yaşı, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Soner Kip O Ses Türkiye birincisi oldu mu diye merak ediliyor. O Ses Türkiye Soner Kip, hayat hikayesi ile dikkat çekiyor. Küçük yaşta okulu bırakmak zorunda kalan Kip, daha önce Bir Şarkısın Sen yarışması ile adını duyurmuştu. 10 kardeşli bir ailede büyüdü ve O Ses Türkiye finallerine kadar yükselmeyi başardı. Peki, Soner Kip kimdir?

O Ses Türkiye finalisti Soner Kip aslen nereli, kaç doğumlu, mesleği ve eğitimi araştırılıyor. Soner kip 2020 O Ses Türkiye birincisi oldu mu diye soruluyor.  Soner Kip nereli, kaç yaşında soruları aratılıyor. Garsonluk yaptığı çay bahçesinde şarkılar söylemeye başladı ve ikinci kez O Ses Türkiye yarışmacılarından oldu. Bir Şarkısın Sen yarışmasında Türk Sanat Müziği seslendirerek dinleyenlerin kalbine taht kurmuştu. İşte, Soner Kip hakkında ayrıntılı bilgi…

SONER KİP KİMDİR?
Kip, 23 yaşında ve Tekirdağ Malkara’da yaşıyor. Düğünlerde ve mekanlarda canlı müzik ile solistlik yapıyor. Toplamda 10 kardeşler. Ailenin en küçüğü olan Soner, babası geçirdiği trafik kazasında çalışamaz duruma gelince bir çay bahçesinde garsonluk yapmaya başlamış. Bu sırada şarkılar da seslendirmiş. Ardından O Ses Türkiye yarışmasına başvurmuş.
Soner Kip, 2012 yılında Pınar Altuğ’un sunduğu Bir Şarkısın Sen yarışmasına katılarak başarı elde etmişti. Küçük yaşta merak sardığı müzik, ikinci kez O Ses Türkiye yarışmasına katılmasına vesile oldu. Kip’in babası gırtlak kanseri rahatsızlığı ile mücadele ediyor. Baba hastalığı nedeniyle çalışamıyor.

İlginizi Çekebilir

Aycan Yamaç aldatıldı

Sevgilisi eski Survivor yarışmacısı Aycan Yamaç’ı aldattı. Ayan Yamaç, sevgilisini bir başka kadıla yakaladı. Eski …

Sınırsız Hosting