Ana Sayfa / Kadınca / Turgut Çıngı nereli, yaşı, neci

Turgut Çıngı nereli, yaşı, neci

Turgut Çıngı aslen nereli, kaç doğumlu, eğitimi ve kimdiri bilgileri. O Ses Türkiye yarışmacılarından Turgut Çıngı, Murat Boz’un takımından finale kalan isim oldu. Müzikle profesyonel anlamda ilgilenen Çıngı çeşitli mekanlarda da sahne alıyor. Peki, Turgut Çıngı kimdir?

O Ses Türkiye finalisti Turgut Çıngı memleketi, eğitimi, yaşı ve neci diye aranıyor. O Ses Türkiye 2020 birincisi Turgut Çıngı mı olacak diye soruluyor. Turgut Çıngı kaç yaşında? Trenler şarkısıyla katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında dört jüri üyesini de döndürmeyi başardı. Murta Boz ile yoluna devam etti ve çapraz düellolarda da büyük başarı yakaladı. Turgut Çıngı hayatı ve daha fazlası haberimizde.

TURGUT ÇINGI KİMDİR?
Çıngı, 25 yaşında ve Antalya’da dünyaya geldi. Profesyonel olarak müzik yapan Çıngı birçok yerde sahne alıyor. O Ses Türkiye yarışmasına katılarak dört jüriyi de döndürdü ve aralarından Murat Boz’u seçti.

Turgut Çıngı, O Ses Türkiye’ye “Trenler” şarkısıyla katıldı. Murat Boz ile yoluna devam eden yarışmacı, sonraki turda “Sensiz Olmuyor” şarkısıyla Mehmet Tokalı ile düello yaparak bu turu da atlamayı başardı. Gemiler şarkısı ile diğer düelloda Kerem Çıldırlı’yı eledi ve böylelikle çeyrek finale kalmayı başardı. Çeyrek finalde Beyaz’ın takımından Mikail – Alican – Cihan üçlüsü ile karşılaştı ve bu turdan da finale yükselmeye hak kazandı.

İlginizi Çekebilir

Gaddar’da Adnan Oktar ve kedicikler sahnesi

Gaddar dizisi Adnan Oktar örgütünü işliyor. Adnan Oktar ve kedicikleri Gaddar dizisinin konusu lodu. Gaddar …

Sınırsız Hosting