Ana Sayfa / Kime Ait / Sony’nin Corona Virüs fonu
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed without permission. Mandatory Credit: Photo by AP/REX/Shutterstock (8741420a) The headquarters of Sony Corp. is seen in Tokyo Sony, Tokyo, Japan - 28 Apr 2017

Sony’nin Corona Virüs fonu

Son Dakika Haberleri Sony’den 100 milyon dolarlık küresel koronavirüs fonu. Sony 100 milyon ABD Doları tutarında COVID-19 Küresel Yardım Fonu Kurdu

Sony küresel yardım fonu kurdu koronavirüs için. Sony’nin 100 milyon dolarlık yardım fonu corona virüs için kullanılacak. Sony Corp bugün, koronavirüsten etkilenenleri desteklemek için 100 milyon dolarlık bir fon başlattığını söyledi . COVID-19 için Sony Küresel Yardım Fonu adı verilen elektronik ve eğlence devi vaadi üç alanda yardım sağlayacak: ön saflarda tıbbi müdahale yapan ve virüse karşı ilk müdahale çabaları; artık uzaktan çalışması gereken çocuklar ve eğitimciler için destek; ve eğlence endüstrisindeki yaratıcı topluluk üyeleri için destek.

Yeni fonla Sony, televizyon ve film endüstrisindeki salgından en çok etkilenen işçilere yardımcı olmak için 100 milyon dolar vaat eden Netflix gibi diğer eğlence ve medya şirketlerine katıldı. WarnerMedia, salgın hasta tarafından kapatılan yapım ekipleri için 100 milyon dolardan fazla taahhütte bulunuyor ve Facebook, küresel ekonomiyi artırmak için 30’dan fazla ülkedeki küçük işletmelere 100 milyon dolar vereceğini ve Dünya Sağlık ile çalıştığını söyledi. Virüs hakkında sahte haberleri platformlarından kaldırmak için organizasyon.
Sony, müzik, resim, oyun ve animasyon gibi yaratıcı topluluklarda, grup şirketleriyle birlikte, gelecek vaat eden yaratıcıları, sanatçıları ve sektörden etkilenen sektörü destekleyen tüm meslek sahiplerini desteklemenin yollarını arayacağını söyledi. konserlerin ve canlı etkinliklerin iptal edilmesi veya ertelenmesi veya film ve TV yapımlarının kapatılması.

Tıbbi destek açısından, BM Vakfı ve İsviçre Yardımseverlik Vakfı, ayrıca Médecins Sans Frontières, UNICEF ve Birleşmiş Milletler Yüksek Komiseri tarafından desteklenen Dünya Sağlık Örgütü’nde COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na 10 milyon dolar tahsis edildi Mültecilerin (BMMYK) sağlık çalışanlarına ve diğerlerine müdahale çabalarının ön cephesinde yardımcı olmaları için. Tokyo merkezli konglomera ayrıca COVID-19’un daha fazla yayılmasını önleyen ve tedaviye katkıda bulunan faaliyetleri destekleyebileceği yolları araştırmak için dış ortaklarıyla birlikte çalışacaktır.
Çocukların okul kapanmaları sonucunda eğitim fırsatlarını kaybettiği eğitim alanında Sony, eğitim faaliyetlerini desteklemek için teknolojilerinden yararlanmanın yollarını araştıracak ve bu önlemleri uygulamak için eğitimcilerle işbirliği yapacaktır.

Sony ayrıca, dünya çapında yaklaşık 110 bin çalışanının, eşleşen bir hediye programı aracılığıyla destek sağlayabileceğini söyledi.
Sony Corp Başkanı ve CEO’su Kenichiro Yoshida, “Sony, COVID-19 krizi sonucu hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi ve etkilenen herkese sempatisini yaydı. Şimdi dünya çapında karşı karşıya olduğumuz bir toplum olarak, geleceğimiz çocuklar olan COVID-19’a karşı mücadelenin ön cephesinde bireyleri desteklemek için küresel bir şirket olarak elimizden geleni yapacağız. ve yaratıcı topluluktan etkilenenler. ”

İleride, Sony, girişimleri daha da genişletmenin yollarını araştırmak için ortakları ve paydaşlarıyla birlikte çalışacağını da sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

Bakır fiyatları zamlanıyor

Bakır zamlandı. bakı fiyatları yükselişte. Bakırı tonu 12 bin doları geçebilir. Emita fiyatlarında yükseliş, sanayi …

Sınırsız Hosting