Ana Sayfa / İlginç / Sosa ve Novak Fener’de

Sosa ve Novak Fener’de

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Fener, Trabzonspor’dan sosa ve Novak’ı transfer etti. Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor forması giyen 35 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu Fenerbahçe ile anlaştı.

Josa Sosa Fenerbahçe’ye geldi. Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa, Fenerbahçe ile anlaştı. Sözleşmenin 2 yıllık olduğu öğrenildi. Daha önce Trabzonspor’dan sol bek Filip Novak’ı kadrosuna katan sarı lacivertliler, 35 yaşındaki tecrübeli Arjantinli orta saha ile de resmen anlaştı.

Akşam saatlerinde Sosa transferiyle ilgili olarak açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Ben bitmemiş hiçbir transferi konuşmam. Josa Sosa konusunda bana getirilen bir öneri yok. Gelirse de bakarız ama biz de sınırlı olan cephanemizi çok iyi kullanmak durumundayız” ifadelerini kullanmıştı.

SOSA KARİYERİ

Kariyeri boyunca Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Milan ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Sosa, Türkiye’de 2014-2016 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giydi.

2017’de Trabzonspor’a transfer olan deneyimli orta saha 3 yıldır bordo mavili ekipte mücadele ediyordu.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da kuzey ışıkları

Trabzon’da kuzey ışıkları görüldü. Güneşteki patlama sonrası dünyada ilginç anlar yaşandı. Güneş’te meydana gelen olağanüstü …

Sınırsız Hosting