Ana Sayfa / Yaşam / SÖZ sezon finali izle (Star TV)

SÖZ sezon finali izle (Star TV)

Star TV Söz son bölüm, sezon finali Söz izle ve olayları. Söz dizisinden ayrılan ünlü oyuncub Ekranların en çok izlenen dizisi Söz sezon finali ile ekranlara geldi. Yeni sezonda neler yaşanacak şimdiden merak konusu oldu. Söz’ün başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı dizinin senaryosunu Ethem Özışık yazıyor. Haberimizden Söz son bölüm izleme linkine ve son bölüm özetine erişebilirsiniz.

Söz’ün sezon finalini izle Star TV. Söz’de son bölüm ne oldu, Yavuz komutan neden derman7ı görünce şok oldu. Söz dizisinin final bölümünde; Yavuz, yaralanan Bahar’ı hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın peşine düşmüştür. Derman yurtdışına kaçmak için hazırlık yaparken ölümle pençeleşen Bahar’ın acısıyla Yavuz artık bambaşka bir yola gireceğini anlamıştır. Merve’nin ardından Bahar’ı da kaybetme ihtimali bile Yavuz’u kahreder. Yavuz onu bu halde gördüğünde yapmak istediği tek bir şey vardır. Derman’ı bulmak.

SÖZ SEZON FİNALİ İZLE

Derman tam kurtuldum zannederken, artık üniformasıyla birlikte hayatını da vermeye hazır olan Yavuz hiç beklemediği bir anda onun karşısına çıkar. Tam o sırada Yavuz’un aldığı haber namlunun ucundaki Derman’la birlikte herkesi şok edecektir.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting