Ana Sayfa / İlginç / Söz son bölüm izle (Söz 83. bölüm)

Söz son bölüm izle (Söz 83. bölüm)

Söz son bölüm full izle Söz 83. bölüm ne oldu, Yavuz kurtuldu mu sorusu. Yavuz komutan için tim gerekeni yaptı ve ilacı almayı başardı. Dragan ise bataklıkta öldü ve büyük bir sorun ortadan kalktı. Ancak dostson hamlesini yaptı ve Tim sevdikleriyle vedalaştı sınır ötesi harekata gitti.  Söz 83. bölüm izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Söz, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 20 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Yarbay Erdem’i kurtarmak için harekete geçen Yavuz ile Tim beklenmedik bir olayla karşılaşıyor. Yavuz’un vurularak yere düşmesi sonrasında, Yavuz şehit mi oldu? sorusu akıllara geliyor. Yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.

Söz 83. bölüm yine nefesleri kesti. söz’de Yavuz Karasu artık iyileşti, Dragan’ın sakladığı ilaç bulundu ve yavuz komutan öldü dirildi. Erdem Albay, timi sınırötesine gönderdi öncesinde sevdikleriyle mesajlaştı. Söz sezon finali tarihi de belli oldu

YAVUZ ŞEHİT Mİ OLUYOR?

Yavuz’un hayatta kalabilmesi için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaç vardır. Tim bu panzehiri bulabilmek için elinden geleni yapmaktadır. O sıra Yavuz zehirin etkisiyle yere düşüyor. Tim’in o sıra elinden bir şey gelmemektedir ve Yavuz’un üzerine Türk bayrağı örtülüyor. Tanıtımda yer alan bilgiye göre Yavuz Karasu bu bölümde şehit olacak.

SÖZ 83. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yavuz ve Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için hayatlarını hiçe sayarlar.

Erdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.
SÖZ SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Söz dizisinin mayıs sonunda ya da haziran başında sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin final yapacağına dair henüz dizinin yapım şirketinden ve kanalından açıklama gelmedi.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Erdem’in üzerindeki patlayıcıyı etkisiz hale getirmek için Dragan’a ihtiyacı olan Tim, Dragan’ı vermemek için canla başla mücadele eder. Fakat yaralı halde iki ateş arasında kalan Dragan kendinde değildir. Yavuz ve Tim, Erdem komutanlarının hayatını kurtarmak için başka bir yol bulmak zorundadır.

Yavuz’un giderek ilerleyen rahatsızlığını Tim öğrenir. Komutanlarını yaşatmak için Dragan’ın yerini bildiği panzehire ihtiyaçları vardır. Her şey çok geç olmadan panzehire ulaşmak için bir plan yaparlar. Ama bu planın işlemesi için önce Dragan’a ulaşmak zorundadırlar.
Önemli adamlarını tek tek kaybeden Dost artık en büyük hamlesini yapma vakti geldiğine karar verir. Sınırımızda kurulacak bir terör devleti için gerekirse büyük bir çatışmayı göze almıştır. Ama Tim ve askerlerimiz bu hamle için hazırdır.

İlginizi Çekebilir

Seyahat öncesi araç bakım tüyoları

Yola çıkmadan arabanın nesine bakılır, uzun yol öncesi araç bakım tüyoları neler kontrol edilmeli. Seyahat …

Sınırsız Hosting