Ana Sayfa / Gündem / Süheyb Öğüt neci, nereli, kim?

Süheyb Öğüt neci, nereli, kim?

Süheyb Öğüt aslen nereli, kaç doğumlu, kim ve hilal Kaplan ile ne zaman evlendi neci sorusu. hilal Kaplan’ın kocası olarak bilinen Süheyb Öğüt Pelikan Örgütü’nün başı mı, Pelikancılar kim ve ne yapıyorlar amaçları ne? Pelikan grubu kimlerden oluşuyor liderleri kim ve önemli isimleri kimler sorusu. Süheyb Öğüt neden Sedat Peker’in hedefinde ve ne yapmıştır bilgileri. Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile gerçekleştirdiği telefon konuşmasında Hilal Kaplan’ın eşi olan Süheyb Öğüt’ün “Pelikan Grubu’nun” başı olduğu iddia edildi. Peki Süheyb Öğüt kimdir?

Süheyb Öğüt aslen nereli, neci ve kim bilgileri. Pelikan Grubu kimlerden oluşuyor, liderleri kim, önemli isimleri kimler Pelikancıların. Pelikan Grubu nasıl kuruldu neden onlara Pelikancılar deniyor Süheyb Öğüt onların başı mı, lideri mi? Hilal Kaplan’ın kocası Süheyb Öğüt aslen neci ve gücü nereden geliyor hangi siyasi görüşteler ve kimlere yakınlar.

Süheyb Öğüt, Sedat Peker’İn sosyal medya hesabından yayınladığı video ile gündeme geldi. Hilal Kaplan’ın eşi olan Süheyb Öğüt, ‘pelikan’ tartışmaları ile adı anlıyordu. Peki, Hilal Kaplan’ın kocası Süheyb Öğüt kimdir? İşte, Süheyb Öğüt hakkında merak edilenler.

SÜHEYB ÖĞÜT KİMDİR?

Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan’ın eşi Süheyb Öğüt ‘pelikan’ tartışmaları ile adı geçiyor. Son olarak yurt dışında bulunan ve yayınladığı videolarla AK Partili isimleri hedef alan Sedat Peker’in, Serdar Ekşi ile yayınladığı videoda adı geçen Süheyb Öğüt araştırılıyor.

2007 senesinde Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile evlenen Süheyb Öğüt’ün Tayyip Seha Öğüt, Yusuf Derda Öğüt adında çocukları vardır.

“PELİKAN’IN BAŞI O ZATEN”

Serdar Ekşi’nin Sedat Peker’le yaptığı görüşmede Pelikan’a girmeme tavsiyesi verdiği görülüyor. Peker’in “Onlarda var işin içinde nasıl girmeyeyim” sözlerine Ekşi’nin “Ben Süheyb’i aradım Pelikan’ın başı o zaten. Ben burada değilim geleyim görüşelim dedi” dediği kameraya yansıyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni öğretmen ataması tarihi

Öğretmen ataması, kaç öğretmen atanacak hangi branşlarda öğretmen alınacak MEB açıklıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf …

Sınırsız Hosting