Ana Sayfa / Kadınca / Sümeyye Aydoğan neci, nereli ve kim?

Sümeyye Aydoğan neci, nereli ve kim?

Sümeyye Aydoğan aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir sorusu. Oyuncu Sümeyye Aydoğan hangi dizilerde ve filmlerde oynadı sorusu. Gaddar dizisi nerede çekiliyor, Gaddar oyncu kadrosu ve başrol oyunculaı. Çağatay Ulusoy’un başrol olduğu FOX TV’nin yeni dizisi Gaddar’daki partneri genç oyuncu Sümeyye Aydoğan oldu. Güzel oyuncu dizide Aydan rolünü oynayacak.

Sümeyye Aydoğan aslen nereli, kaç yaşında mesleği ve yaşamı bilgileri. Gaddar dizisi konusu ne nerede çekiliyor seti nerede bilgisi. Uzun süredir dijital platformlarda yayınlanan dizi ve film projelerinde yer alan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy FOX TV’de yayınlanacak olan Gaddar dizisiyle anlaştı. Ulusoy’un dizideki partneri ise Sümeyye Aydoğan oldu.

AYDAN VE LEVENT’İN AŞKI ANLATILACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, üzerinde uzun süredir çalışılan Gaddar dizisiyle ilgili hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sinan Öztürk’ün yöneteceği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı aksiyonu bol Ay Yapım imzalı dizide başrolde Çağatay Ulusoy’a eşlik edecek isim Sümeyye Aydoğan oldu. Aydoğan’ın hayat vereceği Aydan, Çağatay Ulusoy’un oynayacağı Levent’le birbirine çok güçlü bağlarla bağlı iki aşığı canlandıracak. Levent askerdeyken güzellik yarışmasına katılan Aydan’ın yaşayacakları şimdiden merak edilmeye başlandı.

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Gaddar'daki partneri Sümeyye Aydoğan oldu

BİRÇOK DİZİDE BAŞROL OYNADI

24 yaşındaki güzel oyuncu Sümeyye Aydoğan, Duy Beni, Dönence, Taçsız Prenses, dizisinin ardından Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence dizisinde başrol oynadı. Aydoğan, BluTV’de yayınlanan Magarsus dizisindeki rolüyle de alkış topladı.

Çağatay Ulusoy, yeni dizisi Gaddar'daki partneri Sümeyye Aydoğan oldu

SÜMEYYE AYDOĞAN YAŞAMI, KİMDİRİ

Sümeyye Aydoğan Kimdir ?

Sümeyye Aydoğan (d. 2 Nisan 1999, İstanbul), Türk oyuncu ve şarkıcı.
Aydın ve Edirneli olan ailesi aslen Arnavut kökenlidir. 2 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 2020 yılında Aile Hükümeti filmiyle ilk film deneyimini, 2021 yılında Kahraman Babam dizisinde ilk dizi deneyimini sergiledi. Sonrasında Sadakatsiz dizisinde Ceren karakterini ve aynı yıl içinde Geçen Yaz filminde Oya karakterini canlandırdı. 2022 yılında ise ilk başrolü olan Duy Beni dizisinde Melisa Gerçek karakterini canlandırdı. Duy Beni dizisinden sonra ise 2023 yılında FOX’ta yayımlanan Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun partneri olarak Yağmur Elem karakterini canlandırdı. Sezon finalinde diziden ayrılmıştır. Sonrasında ise, Kanal D’de yayımlanacak olan Dönence dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. 2023 yılında 13 bölüm olarak yayımlanan Akif dizisinde rol almıştır. Aynı yılın Ağustos ayında yayımlanacak olan Magarsus dizisinde Damla karakterini canlandıracaktır. Yakında Hatıran Yeter filminde rol alacaktır. Magarsus dizisinde Damla karakterini, Hatıran Yeter filminde ise Leyla karakterini canlandıracaktır.

Filmografisi

2021 Kahraman Babam Menekşe Yardımcı oyuncu

Sadakatsiz Ceren

2022 Duy Beni Melisa Gerçek Başrol oyuncusu

2023 Taçsız Prenses Yağmur Elem

2023- Dönence Gece

İnternet

Yıl Yapım Rol Notlar

2021 Geçen Yaz Oya Yardımcı oyuncu

2023 Akif Neriman

2023- Magarsus Damla

Sinema

Yıl Yapım Rol Notlar

2020 Aile Hükümeti Diyar Yardımcı oyuncu

Yakında Hatıran Yeter Leyla Başrol oyuncusu

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting