Ana Sayfa / Kime Ait / Axe kime ait, sahibi

Axe kime ait, sahibi

Axe sahibi kim, hangi ülkenin. Axe parfüm ve deodorantlar kime ait hangi ülkenin nerenin firması. Axe Yahudi ürünü mü, İsrail malı mı? Axe kime ait, sahibi kim? Axe ürünleri neler ve Axe parfüm sağlıklı mı zararlı mı? Türkiye’de satılan Axe ürünleri hangi firmanın ve Yahudi mi sorusu. 

Axe kime ait, sahibi ve hangi ülkenin. Axe, Unilever şirketine ait bir bakım markasıdır. Ayrıca Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya, Yeni Zelanda’da Lynx ismi ile biliniyor. Axe ilk kez 1983 yılında Fransa’da başlatıldı. Esas amaç kokusu ile kadınları etkilemek isteyen erkekler için ürün hazırlamak idi.
1986’dan beri Türk erkeklerinin her yeni güne daha iddialı başlamasını sağlayan Axe, kışkırtıcı kokusu ve yenilikçi tasarımlarıyla erkeklerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Global bakış açısını yenilikçi ürün ve iletişim faaliyetleriyle Türkiye’de de devam ettiren Axe, 2015 senesine kadar Axe Etkisi başlığı altında yaratılan birçok global kampanyanın Türkiye versiyonlarıyla ve her mecrada Axe erkeklerine yapılan sürprizlerle ilerlerken 2015’ten sonra sırasıyla Sessiz Vitrin, One Song Stand ve Erkekler de Ağlar kampanyalarıyla Axe farklı bir yöne yelken açtı. Erkeklerin kızları etkilemesinin ilk yolunun kendilerini ve ‘olay’larını bulmalarının olduğunu savunan marka, erkekleri özgürleştirmek ve ‘olay’larını bulmalarına yardımcı olmak için kampanyalar yapmaya devam ediyor.

2017 yılından bu yana da deodorant ve duş jeli portföyüne ek olarak saç şekillendirici ürünleriyle de raflarda yerini alıyor.

Dünya çapında hayran kitlesi
Axe, 1983 yılında Fransa’da piyasaya sürüldüğünden beri kadınları etkilemek isteyen erkeklerin yardımcısı bir marka haline geldi. Bugün tüm dünyada 60’tan fazla ülkede erkekler her gün Axe kullanıyor.

Axe etkisi sosyal medyada da oldukça popüler. 2010 yılında açılan resmi Axe Facebook sayfasının 4 milyona yakın üyesi bulunuyor. Axe’ın resmi YouTube kanalındaki reklam ve video oyunları 18 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi. Tüm reklam kampanyalarıyla dikkat çeken ve sınırları zorlayan Axe, Cannes Lions başta olmak üzere dünyanın en prestijli yarışmalarında onlarca ödüle sahip.

Türkiye’de Axe
Axe, global bakış açısını yenilikçi ürün ve iletişim faaliyetleriyle Türkiye’de de devam ettiriyor. 2015 senesine kadar Axe Etkisi başlığı altında yaratılan birçok global kampanyanın Türkiye versiyonları tasarlandı ve her mecrada Axe erkeklerine sürprizler yapıldı.

2015’ten sonra sırasıyla Sessiz Vitrin, One Song Stand ve Erkekler de Ağlar kampanyalarıyla Axe farklı bir yöne yelken açtı. Erkeklerin kızları etkilemesinin ilk yolunun kendilerini ve ‘olay’larını bulmalarının olduğunu savunan marka erkekleri özgürleştirmek ve ‘olay’larını bulmalarına yardımcı olmak için kampanyalar yapmaya devam ediyor.

2017 yılında, deodorant ve duş jeli portföyüne ek olarak saç şekillendirici ürünleriyle de raflarda yerini aldı.
Axe, 1983 yılında Fransa’da piyasaya sürüldü.

Dünyanın en popüler erkek bakım markalarından biri olan Axe, cool ve macera sever imajıyla erkekleri kızlar karşısında daha iddialı kılmak için tasarlandı.

Unilever’in araştırma ve geliştirme ekipleri, Axe ürünlerini ortaya çıkarıyor.

Büyük Britanya, İrlanda ve Avustralya’da Lyanx adıyla bilinen Axe markasının sahibi Unilever, Hollanda ve İngiltere ortaklığındadır.

İlginizi Çekebilir

Ankara emekli mitingi tarihi ve saati

Emekli mitingi Ankara kaç kişi katıldı katılacak bilgisi. 26 mayıs Ankara büyük emekli mitingi. CHP …

Sınırsız Hosting