Ana Sayfa / Manşet / Süper Lig en iyiler ödül alanlar

Süper Lig en iyiler ödül alanlar

Emre Belözoğlu süper Lig en iyi orta saha oyuncusu ödülünü aldı. 2017/2018 Süper Lig eniyiler ödül alan futbolcular listesi ve kimler hangi ödülü aldı bilgisi. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan sezonun en iyileri yayıncı kuruluş Bein Sports’un düzenlediği ödül töreniyle sahiplerini buldu.

Süper Lig en iyiler ödül alan futbolcular Gomis Süper Lig en iyi forvet oyuncusu seçildi. pepe en iyi savunma Süper Lig en iyi kaleci ise muslera ödül aldı. beinspor Süper Lig en iyiler ödül töreni ödül alan oyuncular.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 2017-2018 sezonunun en iyileri, yayıncı kuruluş Bein Sports’un düzenlediği ödül töreninde sahiplerine kavuştu. Futbol ailesini bir araya getiren törende konuşmaların ardından ödüller dağıtılırken konuşma yapan ve organizasyon öncesinde demeç veren isimler fair-play mesajları verdi.

Törende Yılın Süper Kalecisi ödülü Galatasaray’dan Fernando Muslera’nın, Yılın Süper Defansı ödülü Beşiktaş’tan Pepe’nin, Yılın Süper Orta Saha Oyuncusu Medipol Başakşehir’den Emre Belözoğlu’nun ve Yılın Süper Forveti ödülü geçen sezon Galatasaray’da 29 golle rekor kırarak gol krallığı yaşayan Bafetimbi Gomis’in oldu.

Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen genç yıldız Cengiz Ünder de Yılın Süper Türk Temsilcisi ödülünü elde etti. Demir Grup Sivasspor’da forma giyen Muhammet Demir ise topa elle müdahale ettiğini işaret etmesiyle Yılın Süper Fair Play’i ödülünü kazandı. Yılın Süper Futbolcusu ödülü ise yine Bafetimbi Gomis’e gitti.

İlginizi Çekebilir

Hastane onaylı randevu nasıl?

Onaylı hastane randevusu ne nasıl alını? MHRS onaylı randevu. Hastaneler onaylı randevu sistemi nasıl çalışıyor. …

Sınırsız Hosting