Ana Sayfa / Spor / Süper Lig küme düşme kalkacak mı?

Süper Lig küme düşme kalkacak mı?

Süper lig küme düşme kalksın teklifi Erdoğan’ın önünde. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Süper Lig’de küme düşmenin kaldırılması yönündeki talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini açıkladı. Fendoğlu’nun bu sözlerinin ardından gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çevrildi.

Küme düşme kalksın süper lig’de teklifi. Süper lig’den düşmesi kesinleşen Malatyaspor’un Malatyalı Milletvekili bu teklifi getirdi. Süper Lig’de küme düşmenin kaldırılması yönünde tartışmalar sürerken, MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu’dan çarpıcı bir açıklama geldi. Fendoğlu, Süper Lig’de bu sezon küme düşmenin kaldırılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a talepte bulunduklarını açıkladı.

“TÜRK FUTBOLUNDAKİ GELİŞMELER KAMU VİCDANINI RAHATSIZ ETMİŞTİR”

Meclis’te konuşan Mehmet Fendoğlu, “Türk futbolunda son günlerdeki gelişmeler kamu vicdanını rahatsız etmiş, Öncelikle 13 hakemin istifası, daha sonra mahkeme kararıyla geri dönmesi, daha sonra Futbol Federasyonu Başkanının istifası, MHK eğitimci hocası Jaap Uilenberg’in görevden ayrılması ve son olarak da MHK Başkanının istifasıyla Türk futbolunda kamu vicdanlarında soru işareti bırakacak bir silsile, istifalar silsilesi gerçekleşmiştir. Bu konuda bu yılki küme düşmenin kaldırılmasını hassaten ve şehirlerimiz adına Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ederim. Altay, Çaykur Rizespor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor’un önümüzdeki dönemde ligde kalmasını temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

Küme düşme kaldırılıyor mu? İlk talep geldi, gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi

İlginizi Çekebilir

Canlı Fenerbahçe-Beşiktaş izle bilet fiyatları

Fenerbahçe-Beşiktaş canlı derbi maçı izle tarihi ve bilet fiyatları. Cumartesi günü gerçekleşecek Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri …

Sınırsız Hosting