Ana Sayfa / Yaşam / Survivor 18 Nisan elenen Pınar mı?

Survivor 18 Nisan elenen Pınar mı?

Survivor son elenen 18 Nisan kim olacak sorusu. Dün gece survivor elenen Berna mı, Sabriye mi, Pınar mı yoksa Gökhan mı olacak belli oluyor. Survivor 2017 en son elenen isim belirleniyor. Türkiye’nin seçim heyecanı yaşadığı bu günde Survivor heyecanı devam etti. Hatırlanacağı üzere daha önce gönüllüler takımından Berna ve Gökhan eleme adayları arasına girmişti. Bu akşam yine dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Survivor eleme adayları kim oldu.

Survivor 2017 salı gecesi 18 Nisan elenen isim kim olacak bilgisi. Survivor 2017’de büyük bir heyecan yaşanıyor. Türkiye’de referandum heyecanı yaşanan gündü Survivor’ın 66. bölümü yayınlandı. Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başladıktan sonra ikinci kez dokunulmazlık oyunu oynanmış ve iki oyunuda ünlüler kazanınca gönüllüler takımından iki isim eleme adayı olmuştu. Dün ve bugün oynanan dokunulmazlık oyunlarını ise gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımından 2 isim eleme potasına girdi… Peki Survivor eleme adayları kimler oldu? İşte tüm detaylar burada…

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor’da bu akşam heyecan seviyesi oldukça yüksek bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı bu akşam ikinci dokunulmazlığı alabilmek adına ellerinden geleni yaptılar. Ünlüler takımında ise motivasyon oldukça yüksekti. Havuz oyunu olunca akıllara gelen ilk isim Şahika oldu. Ünlüler takımı oyunun ilk etabında 4-1’den geri gelerek oyunu bayrak yarışında kazandı. İkinci turda ise ünlüler takımı rüzgarı esti ve ünlüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununu da kazandı. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı ve ünlüler takımından 2 isim eleme adayı arasına girdi.

Survivor eleme adayları kimler oldu?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmış, Gönüllüler eleme adayı olarak Berna’yı seçmişti. Dünkü oyunda da Ünlüler galip geldi ve Gönüllüler konseyde bu sefer adadan gitmesi için Gökhan’ın ismini verdi. Dün yapılan konseyde ise Sabriye eleme adayları arasına girmişti. Bugün yapılan konsey sonrası ise Pınar’ın ismi yazıldı. Bu 4 isimden biri bu hafta Survivor adasına veda edecek… Survivor eleme adayları gönüllülerden Berna, Gökhan ve Ünlülerden Sabriye ve Pınar oldu.
Acun’dan Beşiktaşlılara büyük jest!

Acun Ilıcalı, eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız’a ve Gönüllüler Takımı yarışmacısı Gökhan’a büyük bir jest yaptı. İkili, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali’nde Lyon ile karşılaşacağı maçı izleyebilecek.

Serhat İlhan Mansız’ı eleştirdi!

Sema ve Furkan’la dertleşen Serhat Akın, İlhan Mansız’a eleştiriler yağdırdı. İlhan’ın balık tutmak için saatlerce denizde kalmasına anlam veremeyen Serhat, İlhan’ın tuhaf hareketler sergilediğini savundu.

Survivor’da eleme ne zaman yapılacak?

Survivor 2017’de eleme ne zaman yapılacak?’ sorusu yanıtını buldu. Yapılan değişikliğe göre bu hafta ve gelecek hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarının ardından yalnızca birer eleme adayı çıkacak. Buna göre Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacılar eleme adayı çıkarmayacak. Yalnızca konseyde yapılan oylama ile birer eleme adayı belirlenecek. Değişikliğin ardından bu hafta dün oynanan oyunun ardından Berna eleme adayı oldu. Bir eleme adayı da bu akşam belli olacak. Gelecek hafta oynanacak iki dokunulmazlık oyunundan da birer eleme adayı çıkacak. Böylece 4 eleme adayı belirlenmiş olacak. Ardından Survivor 2017’de SMS oylamasına göre en az oyu alan yarışmacı Survivor 2017’ye veda edecek.

Surivor şarkı yarışmasını kim kazandı?

Survivor’da her sezon olduğu gibi dün akşam birleşme partisi yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler kendilerine bakım yapıp şık kıyafetler giyerek gönüllerince eğlendiler. Gecede bir de şaarkı yarışması yapıldı. Yarışmanın jüri üyeleri ise Fatih Terim, Acun Ilıcalı, Mustafa Sandal ve Emina Sandal’dı. Birbirinden güzel performansın sergilendiği şarkı yarışmasını Furkan Kızılay birincilikle tamamladı.
Survivor kim elendi 2017?

Survivor’da bu gece gerçekleşecek konsey ile Survivor kim elendi 2017 sorusu cevap buldu. Survivor’dan son elenen isim Erdi oldu.

Survivor 2017 Ünlüler kadrosu

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

Survivor 2017 Gönüllüler kadrosu

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti.’Göz6’dan üç kişinin katılacağı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Elif Şadaoğlu, Fulya Şahin, Deniz Gültekin ve Tuğçe Melis Demir.

Survivor 2017 elenen yarışmacılar kimler?

Fulya Şahin, Seda Demir ve Denisa Gültekin, Yiğit, Eser West, DJ Berna Öztürk, Sadin, Fatih Hürkan, Tarık Mengüç, Bulut Özdemiroğlu, Erdi Ünver.

İlginizi Çekebilir

Üsküdar öldürülen 3 kişinin isimleri

Üsküdar pastane çatışma öldürülen 3 kişinin isimleri ve yaralıların kimlikleri. İstanbul Üsküdar’da bir pastanede barışmak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting