Ana Sayfa / Genel / Survivor 2019 yarışmacı anketi

Survivor 2019 yarışmacı anketi

Bu yıl Survivor yarışmacıları anketle belirleniyor Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor 2019 yarışmacı anketi başladı kimler var ve hangi yarışmacıların oyu fazla bilgisi. 

2019 Survivor bu yıl 2 şubat’ta başlayacak ve Survivor 2019 yarışmacıları halk anketiyle seçilecek. Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Survivor ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Survivor 2019’un başlangıç tarihi belli oldu. Aynı zaman Ilıcalı tarafından seyircileri heyecanlandıran bir duyuru yapıldı.
TV8’de ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Survivor ile ilgili bir duyuruda bulunan Acun Ilıcalı, bu sezon Survivor’ın 2 Şubat’ta başlayacağını açıkladı. Aynı zamanda Survivor yarışmacılarının seçiminin bu yıl farklı bir şekilde yapılacağını duyurdu.

YARIŞMACILARA SEYİRCİ KARAR VERECEK

Acun Ilıcalı, bu sezon Türkiye-Yunanistan mücadelesine sahne olacak Survivor’ın yarışmacılarına seyircilerin karar vereceğini açıkladı. İnternette bir anket açtıklarını açıklayan Ilıcalı, orada seyircilerin verdiği oylarla yarışmacıları seçeceklerini duyurdu.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting