Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2021 dün gece diskalifiye olan 22 Nisan

Survivor 2021 dün gece diskalifiye olan 22 Nisan

Dün gece Survivor 2021 acil durum konseyinde diskalifiye olan yarışmacı Merve Aydın mı, İsmail balaban mı yoksa başka bir yarışmacı mı soruluyor. Merve Aydın survivor 2021 neden diskalifiye oldu sorusu. Survivor 2021 dün gece yani 22 nisan ne oldu bilgisi. 

Diskalifiye olan yarışmacı kim Survivor 2021 dün gece belli oluyor. Acil durum konseyi eleme gündemiyle toplanıyor. Survivor 2021 yarışmasında adaya veda eden isim salı akşamı belli olmuş ve gönüllüler takımından Reşat elenen isim oldu. 75. yeni bölüm fragmanı yayımlandı. Görüntülerde yarışmacılar acil durum konseyinde bir araya geliyor. Acun Ilıcalı’nın açıklamaları sonrası yarışmanın izleyicileri, Survivor kim diskalifiye oldu sorusunu aramaya başladı. İşte, detaylar…
Acil durum konseyi, 74. yeni bölüm fragmanına damga vurdu. Sakat yarışmacıların olduğu Survivor 2021’de yeni bir diskalifiye mi yaşanacak? Acun Ilıcalı, ünlüler ve gönüllüler takımına kritik açıklama yapıyor. Seyirci, ‘Survivor’da kim diskalifiye oluyor, acil durum konseyi neden toplandı?’ sorusunu yöneltiyor.
SURVİVOR’DA KİM DİSKALİFİYE OLUYOR?
Ekranların en çok izlenen yarışması Survivor 2021’de adaya veda eden isim salı akşamı açıklandı.
74. bölümde acil durum konseyi toplanıyor. Acun Ilıcalı ise, ”Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor’dan ayrılmak zorunda.” ifadelerine yer verdi. Açıklamanın ardından hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yarışmacılar göz yaşlarına hakim olamadı. Ancak yarışmaya veda edecek isim perşembe akşamı ekrana gelecek bölümde netlik kazanacak.

Survivor 2021 diskalifiye olan sakatlığından dolayı Merve Aydın mı yoksa kural ihlali yapan İsmail Balaban mı yoksa hangi yarışmacı merakla bekleniyor.

MERVE AYDIN KİMDİR?

10 Mart 1994’de Mersin’de dünyaya gözlerini açtı. Aydın, basketbol kariyerine de Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısında yetişerek adım attı. Aydın, 1.74 boyunda. 27 yaşında olan Merve Aydın, basketbola 10 yaşında okul takımıyla başladı. O yıllarda hafta sonunu geçirmek için basketbola giden Aydın’ın dönüm noktası, A Milli Takım koçluğu yapan Ceyhun Yıldızoğlu’nun Mersin’le anlaşması oldu. Aydın 14 yaşındayken, Yıldızoğlu’nun Mersin’de tüm genç kadın basketbolcuları toplamasıyla takıma seçildi. Milli Takım’a ilk olarak 15 yaşında giden Merve Aydın, 19 yaşına gelene kadar düzenli oynadı. Ancak sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle 20 yaş altı Milli Takımı’na çok dahil olamadı. Ünlü basketbolcu, İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giyiyor. Aydın, takımda oyun kurucu pozisyonunda.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting