Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2021 dün gece elenen kim?

Survivor 2021 dün gece elenen kim?

Dün gece Survivor 2021 elenen isim kim oldu. Steven elendi mi Survivor 2021, Survivor 2021 Aleyna mı yoksa Ayşe Yüksel mi elendi belli oldu. Survivor 2021 son elenen yarışmacı ve kalan 7 yarışmacı kimler bilgisi. Survivor 2021 araba ödülü ne, kaç para kim kazanır sorusu. Acun Ilıcalı yapımcılığı ve hakemliğinde TV8 ekranlarında yayınlanan uzun soluklu yarışma Survivor 2021 son bölümde, ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması olan kırmızı ve mavi takımlar arasında önce iletişim ödülü oyunu sonrasında ise kritik eleme konseyi heyecanı yaşandı. 8 Haziran 2021 Salı günü TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor son bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasında kıyasıya mücadeleye sahne olan iletişim ödülü oyununda hedef sayıya ilk ulaşan takım iletişim ödülünü kazandı. Oyun sonrasında kritik eleme konseyinde, geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunu ve ada konseylerinde eleme adayı seçilen potaya giren Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Steven ve Ayşe arasından en düşük SMS sıralaması oyu alan haftanın adaya veda eden ismi olacak. Bu bilgilerle yarışmanın takipçileri Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorularına yanıt arıyor. 8 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorularının cevapları ve merak edilen tüm son dakika bilgiler. STEVEN elendi Survivor 2021. 

Survivor 2021 kim elendi elenen isim bilgisi. Dün gece Steven, Aleyna ve Ayşe’den hangisi elendi ne dedi. İşte 8 Haziran TV 8 Survivor 2021 elenen yarışmacı ve bugün oynanacak Survivor 2021 araba ödülü hakkında tüm merak edilenler. TV8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Survivor 2021 son bölümde, kırmızı ve mavi takımlar arasında zorlu parkurda iletişim ödülü oyunu oynandı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve hakemliğini üstlendiği, Dominik Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Survivor son bölümde oynanan iletişim ödülü oyununda, rakip takımdan daha üstün performans gösteren ve hedeflenen sayıya ilk erişen takım iletişim ödülünün sahibi olarak Acun Ilıcalı instagram hesabından canlı yayın yapma hakkına sahip oldu. Eğlenceli geçen ödülün ardından Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde yapılan kritik eleme konseyinde potada yer alan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Steven ve Ayşe arasında en az SMS sıralaması oyuna sahip olanı elenen isim olarak bu hafta adaya veda edecek. Yarışmayı takip edenler 8 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorusu üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ – KİM GİTTİ? 8 HAZİRAN SMS SIRALAMASI
Survivor 2021 son bölümde iletişim ödül oyunu kazanan ve eleme konseyinde SMS sıralaması sonucunda elenerek adaya veda eden isim ile ilgili tüm detaylar şöyle;
SURVİVOR’DA İLETİŞİM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?
8 Haziran 2021 Salı günü ekranlara gelen Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması olan mavi ve kırmızı takımlar arasında kıran kırana geçen kritik bir iletişim ödülü oyunu oynandı. Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılan son dakika eleme konseyi öncesinde kırmızı ve mavi takımlar arasında mavi takımın skor anlamında peş peşe gelen sayılarla üstünlüğü hakimdi.
Yarışma 3-2’lik skorla kırmızı takımın üstünlüğünde devam ederken Aleyna – Ayşe ikilisinin mücadelesi sonucunda Ayşe’nin başarılı olması sonrasında skor 3-3’lük skorla beraberliğe taşındı. Sonrasında Batuhan – Dora mücadelesinde, Batuhan kazanan isim olarak skor 4-3 olarak güncellendi. Sonrasında Berkay – Poyraz eşleşmesinin kazananı Poyraz oldu ve skor yeniden 4-4’lük beraberliğe getirildi.
Bu yarışma sonrasında eşleşmeler ve skorlar, Aleyna – Ayşe kazandı= 4 – 5 | Batuhan – Steven kazandı= 4 – 6 | Aleyna – Ayşe kazandı= 4 – 7, Batuhan – Poyraz kazandı= 4 – 8 | Berkay – Steven kazandı= 4 – 9 olarak devam etti. Mavi takımın avantajla çıktığı Aleyna – Ayşe eşleşmesinde kazanan Ayşe oldu ve 4 -10’luk skorla bu haftanın iletişim ödülünü mavi takım kazandı.
SURVİVOR 2021 ÖDÜLÜ NEDİR?
Zorlu iletişim ödülü oyununu kazanan mavi takım iletişim ödülü kapsamında yemek yeme ve Acun Ilıcalı instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapma hakkına sahip oldu.
SURVİVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?
TV8 ekranlarında 8 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan Survivor 2021 son bölümde SMS birincisi olan isimler, Acun Ilıcalı tarafından Dominik Cumhuriyeti’ndeki kritik eleme konseyinde açıklanacak. Bu haftanın kırmızı ve mavi takım SMS sıralaması birincileri açıklandığında burada olacak.
SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?
Survivor Türkiye 2021 sezonunun sonlarına yaklaştığımız şu günlerde geçtiğimiz hafta boyunca oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseylerinde yapılan eleme adayı oylamaları sonuçlarına göre bu hafta eleme potasında yer alan isimler şu şekilde;

ALEYNA KALAYCIOĞLU (Kırmızı takım)
STEVEN SALAM (Mavi Takım)
AYŞE YÜKSEL (Mavi Takım)
SURVİVOR’DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?
Dominik Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kritik eleme konseyinde, eleme potasında yer alan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Steven ve Ayşe arasında noter onayıyla açıklanan SMS sıralaması sonuçlarına göre en az oya sahip olan isim adaya veda edecek. Elenen isim belli olduğunda buradan öğrenebileceksiniz.

SON DAKİKA. steven salam survivor 2021 elenen isim oldu. mavi takım 3 kişi kaldı. 

SURVİVOR 2021 HANGİ ARABAYI VERECEK ÖDÜL OLARAK?
Survivor 2021’de yarın akşam araba ödülü için yarışmacılar kozlarını paylaşacak. Birçok izleyici şimdiden ‘Survivor 2021 araba markası nedir, hangi otomobil?’ sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Survivor 2021 araba ödülü hakkında bilgiler.
Acun Ilıcalı, ”Survivor’da herkesin merak ettiği araba ödülü oynanacak. Güzel ve pahalı bir otomobil bir yarışmacının olacak.” açıklamasını yaptı. İzleyiciler araba ödülünü merak ediyor. İşte Survivor 2021’de verilecek olan otomobil hakkında bilgiler…

SURVİVOR 2020 ARABA ÖDÜLÜ ELİF KAZANMIŞTI
Survivor’da otomobil oyunu oynanacak. Henüz otomobilin markası açıklanmadı. Survivor 2020’nin bu akşamki yeni bölümünde araba ödülü mücacelesi vardı. Son 7 ismin kaldığı Survivor’da yarışmacılar araba ödülünün sahibi olabilmek için ilk olarak ‘Annenize Sorduk’ adlı oyunda karşılaştı. Ardından en fazla doğru yanıtı veren iki isim (Berkan, Elif) araba ödülü için yarıştı. Bu akşamki araba ödülünü kazanan isim Elif Gören oldu. Böylece Elif Survivor 2020’deki 2. otomobil ödülünü kazanmış oldu.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting