Ana Sayfa / Yaşam / Survivor 2022 birleşme partisi sürpriz ismi

Survivor 2022 birleşme partisi sürpriz ismi

Survivor 2022 All Star birleşme partisi görüntüleri sızdı. Acun, Survivor 2022 birleşme partisi için kesenin ağzını açmış, tutuğu ünlüyü Dominek’e taşımış yorumları. bu arada Barış Murat Yağcı Survivor 2022 diskalifiye oluyor.

Birleşme partisi izle Survivor All Star 2022 hangi ünlüler katıldı, kimler Dominik’te sorusu. Survivor 2022 All Star Edis konseri mühteşem geçmiş. Survivor 2022 All Star’ın haftalardır merakla beklenen birleşme partisi yapıldı. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yarışmacıların Edis’in şarkılarıyla eğlendiği anları paylaştı.
TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star’ın merakla beklenen birleşme partisi yapıldı. Partinin ilk görüntülerini ise Acun Ilıcalı paylaştı.

YARIŞMACILAR PARTİDE KENDİNDEN GEÇTİ
Survivor All Star’ın birleşme partisine teknik direktör Sergen Yalçın, sunucu Zuhal Topal ve şarkıcı Edis gibi ünlü isimler katıldı. Partide sahne alan Edis, sevilen şarkılarıyla yarışmacıları eğlendirdi. Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından Nisa ve Nagihan’ın Edis’in şarkısında dans ettiği anları paylaştı. Birleşme partisinin yayınlanacağı bölümler ise önümüzdeki günlerde ekranda olacak.

BARIŞ DİSKALİFEYE OLUYOR
Survivor 2022 All Star’da sakatlıklar yaşayan bazı yarışmacılar yarışmaya devam edemeyebiliyorlar. Survivor’da dün akşam sağlık sorunları bulunan Elif Gören yarışmadan ayrılmak durumunda kalmıştı. Yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı’nın Barış Murat Yağcı’nın sakatlığı hakkında yaptığı açıklamalar Survivor Barış elenecek mi, diskalifiye mi olacak? Sorusunu akıllara getirdi. İşte Survivor Barış’ın akıbeti hakkında…

Survivor birleşme partisi öncesi yaşanan sakatlıklar hem yarışmacıları hem de yarışmacıların sevenlerini üzüyor. Geçtiğimiz günlerde sakatlık yaşayan Barış Murat Yağcı’nın sakatlığı belirsizliğini korurken Survivor yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamalar konseye damgasını vurdu. Peki, Survivor Barış diskalifiye mi oldu? İşte konuya ilişkin detaylar…
SURVİVOR’DA BİR DİSKALİFİYE ŞOKU DAHA!

Survivor yeni bölüm fragmanında konseyde Acun Ilıcalı Ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Ilıcalı konseyde “Önemli bir konuyla başlayacağım o da Barış’ın sakatlığı. Senin durumunun geleceğinde bir belirsizlik var. Şimdi bunları değerlendirerek istersen ayrılabilirsin o yüzden şindi seni dinlemek istiyorum.” açıklamasında bulundu.
SURVİVOR BARIŞ ELENECEK Mİ?

Barış Murat Yağcı’nın diskalifiye edilip edilmeyeceği bu akşam belli olacak. Yağcı, konseyde yarışmaya devam edip etmeyeceği konusunda bir açıklama yapacak.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting