Ana Sayfa / Kadınca / Survivor 2022 dün gece elenen Yağmur mu?

Survivor 2022 dün gece elenen Yağmur mu?

Yağmur Survivor 2022 All Star elendi mi? Dün gece Survivor 2022 kim elendi Yağmur mu yoksa Ayşe mi elendi soruları Survivor’da gerilim gittikçe tırmanmaya devam ediyor. Büyük bir heyecanla takip edilen yarışmada son olarak Gizem Memiç hayallerine veda etti ve yarışmada bu kez kimin eleneceği merak konusu olmuş durumda. İşte Survivor All Star’da son gelişmeler…

Survivor 2022 dün gece elenen isim Yağmur mu oldu soruları. Survivor 2022 All Star’da yarışma heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Haftada dört kez oynanan dokunulmazlık oyununun 4.’ bu akşam oynanacak. Survivor’da kıyasıya mücadele veren Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı bu akşam da dokunulmazlık oyununu kazanmak için sahaya çıkacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazanacak ve eleme adayı kim olacak?

YAĞMUR ELENME ADAYI OLDU

Ayşe, Evrim, Nisa ve Yağmur gönüllüler takımında elenme adayları oldu. SMS oyları sonucu elenmesi beklenen isim ise Yağmur Banda. SON DAKİKA: YAĞMUR BANDA SURVİVOR 2022’YE VEDA EDEN İSİM OLDU.

NİSA, ELENMESİ İÇİN YAĞMUR’UN ADINI YAZDI

SURVIVOR’DA YENİ DÖNEM VE YOKLUK ADASI 

Acun Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. “Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiçkimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiçkimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiçkimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz. 

Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız. 

Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil” dedi.

YAĞMUR BANDA EN GÜÇLÜ ELENME ADAYI OLDU

SURVIVOR YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Yağmur Banda, Survivor 2018 kadrosunda yer almıştı. 2022’de de Survivor Gönüller takımı yarışmacılarından biri olan Yağmur Banda’nın tekvando da Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra birçok defa 2’ncilik ve 3’üncülük dereceleri var.

1998 yılında dünyaya gelen Yağmur Banda aslen İzmirlidir. Lise mezunu olan Banda, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Tekwando takımında yer alan bir sporcudur.Spor kariyeri boyunca, Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra birçok defa 2.’lik ve 3.’lük derecelerinin sahibi olan Yağmur Banda, Taekwondo’nun dışında birçok spor dalıyla da yakından ilgilenmektedir. Son olarak, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında yer alan Yağmur Banda, Gönülüller takımında mücadele etmişti.

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Sınırsız Hosting