Ana Sayfa / Spor / Survivor 9 Mart elenen isim 2022

Survivor 9 Mart elenen isim 2022

Dün gece Survivor All Star 2022 kim elendi. Survivor 2022, Yasin, Mert, Barış ve Birsen’en kim elendi sorusu. Survivor eleme adayı kim oldu? sorusu dün gece yayınlanan son bölümde yanıt buldu. Heyecan dolu anların ekranlara geldiği Survivor All Star’ın 8 Mart tarihli 42. bölümünde Survivor’da haftanın 2’nci eleme adayı belli oldu. Birleşme Partisine günler kala yarışmacılar, adadaki varlıklarını sürdürebilmek için bir kez daha dokunulmazlık oyunuyla karşı karşıya geldi. Bireysel performansların ön plana çıktığı yarışmada, kazanan takım, konseyde rahat bir nefes alırken kaybeden takımdan biri eleme adayı gösterildi. Peki, SURVİVOR eleme adayı kim oldu, hangi takımdan çıktı? İşte dokunulmazlığı kaybeden takım ve Survivor 2. eleme adayı


9 Mart Survivor 2022 elenen yarışmacı kim oldu? Yasin Survivor 2022 elendi mi? Survivor 2022 All Star elenen Birsen mi oldu?z Survivor’da eleme adayı salı akşamı netlik kazandı. Survivor 2022 All Star’da haftalar geçerken şampiyonluk yarışı da giderek kızıştı. Ocak ayında yayın hayatına başlayan Survivor’ın TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Zorlu parkurda rakibini mağlup eden gönüllüler haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazandı. Gecenin sonunda gerçekleşen konseyde, Mert ve Birsen’in isimleri oylamadan çıktı. 6 oy alan Birsen haftanın ikinci eleme adayı olurken, takım arkadaşlarına söylediği sözlerle dikkat çekti.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI BELLİ OLDU
Survivor’ın ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanının ardından ada konseyi toplandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler kendisini garanti altına aldı. Pazartesi akşamı haftanın ilk eleme adayı Yasin seçilmişti. Bu kez ünlülerde yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını kullandı.
Yapılan oylamada Barış, Sercan, Mert ve Birsen’in isimleri çıktı. Toplamda 6 oy alan Birsen Survivor’da potaya giren 2. yarışmacı oldu. Birsen, “Performans var bende güveniyorlar… Emeğime karşı uyumuma karşı her seferinde yazılmam beni şaşırtıyor. Kızlar olarak biz çok kuvvetliyiz. Erkekler birbirlerini yazmak istemiyorlar. Beni ne kadar zayıf halka olarak gösterseniz de zayıf halka değilim. Potadan çıktığımda bunu site göstereceğim.” dedi
SURVİVOR PERFORMANS BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?
Eleme adaylarının belirlendiği ada konseyinde Murat Ceylan belirlenen performans birincilerini açıkladı. Yapılan değerlendirmeye göre salı günü ünlülerde kadınlardan Nagihan, erkeklerden ise Bora performans birincisi oldu. Birinci olan isimler Survivor’da dokunulmazlığı aldı. Gönüllülerde ise erkeklerde Berkan, kadınlarda ise Evrim performans birincisi seçildi.
SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor’da adım adım büyük finale doğru gidilirken, alınan her dokunulmazlık da yarışmacılar kaderini belirlemeye başladı. Yarışmanın bu haftaki dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı parkurda sezonun en iyi performansını sergilemeye çalıştı. Dokunulmazlık oyununda yaşanan kıran kırana mücadelede kadınlarda oyunu Nisa’nın Gizem’e karşı aldığı sayı ile 1-0 gönüllüler kazandı.
İkinci turda ise bu defa erkekler karşılaşması yaşandı. Heyecanlı anların ardından dokunulmazlık finalinde ise Sercan ve Anıl eşleşmesi gerçekleşti. Karşılaşmada Anıl’ın aldığı sayı ile dokunulmazlık oyununu 2-0 gönüllüler takımı kazandı. Böylece gönüllüler hem dokunulmazlığı hem de yiyecek ödülünü kazanmış oldu.

BİRSEN SURVİVOR 2022 ALL SATAR ELENEN İSİM OLDU

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting