Ana Sayfa / Manşet / Survivor birleşme partisi Acun açıklama

Survivor birleşme partisi Acun açıklama

Acun Ilıcalı birleşme partisi sonrası adaların birleşmeyeceğini açıkladı Survivor 2018 için. Survivor 2018 birleşme partisi yarışmacıların şarkı performansı ve Turabi’nin söylediği Şu metrisin önü türküsü. turabi bağlaması ile Şu metresini önü türküsünü okudu Survivor birleşme partisinde. Survivor’da birleşme partisinde şarkı yarışması öncesi Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, “Birleşme partisi yaptık ama, gerçek anlamda birleşme olmayacak” dedi.

Survivor 2018 birleşme partisinde Turabi’nin söylediği türkü ve saz çalması geceye damgasını vurdu. Survivor 2018 birleşme partisinde Acun Ilıcalı birleşmenin önümüzdeki haftalarda olacağını yarışmacıların yine kendi sahillerinde kalacağını söyledi. Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ilıcalı, “Performanslar geçmeden önce çok önemli açıklama yapacağım. Çok güzel bir akşam yapıyoruz, birleşme partisi devam edecek ama bu yılki birleşme partisinin en önemli özelliği, adı birleşme partisi ama gerçek anlamda adalar birleşmeyecek. İleride birleşeceksiniz. Zamanlama olarak şu anda sayınız kalabalık olduğu için birleşmeyeceksiniz. Sizi çok bekletmemek için birleşme partisi düzenledik. Bütün detayları Survivor konseyinde açıklayacağım.” dedi.

Survivor Birleşme partisinde Turabi7nin söylediği türkü de büyük beğeni aldı.

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting