Ana Sayfa / Kime Ait / Survivor bugün elenen Elif
SURVİVOR ELEME 29 MART

Survivor bugün elenen Elif

Elif Survivor 2017 bu hafta elenen isim oldu. Dün gece Survivor 2017 elenen isim belli oldu. Gönüllülerden Ogeday ve Elif aday olmuş, ikinci dokunulmazlığı gönüller kazanınca ünlüler de 2 aday çıkarmıştı. 2017 Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Sema ile karşılaşan Berna, başarılı atışlarıyla rakibinden sayıyı almasını bildi. Adem ise ünlülerde bireysel dokunulmazlık ödülünü aldı. 

Survivor bu hafta elenen 2017 belli oldu. Yarın yani salı 14 Haziran Survivor 2017’de yine bir ilk yaşanacak ve muhteşem bir ödül yarışmacıları bekliyor.  Ogeday ve Elif yanlarına ünlülerden de 2 kişiyi potaya soktu ve şanslarını arttırdı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında Elif ve Ogeday potada. Bu akşamki dokunulmazlığı da Gönüllüler takımı kaybederse Gönüllüler takımından bir isim adaya veda edecek.

Elenen isim Gönüllüler takımından olursa Survivor’da kurallar değişecek. Gönüllüler takımının 2 kişi kalması halinde oyunlar bireysele dönecek. Dokunulmazlık sonrası elenen isim Ünlüler takımından olursa sistem aynı şekilde devam edecek.

ELİF ŞADOĞLU NERELİ YAŞI

Elif Şadoğlu gösterdiği performans ile gönüllüler takımının favorilerinin birinden olduğu gösterdi. Elif Şadoğlu geride kalan süreçte dikkat çeken yarışmacıların başında geliyor. Peki Survivor Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte bu soruların cevabı ve tüm detaylar haberimizde…

Survivor Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir’deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Elif Şadoğlu sıradışı fiziği ve Kim Kardashian’ı anımsatan poposuyla dikkat çekiyor. Peki kimdir Elif Şadoğlu, asıl mesleği ne, sevgilisi var mı, instagram hesabındaki görüntülerde neler var?
Elif Şadoğlu’nun önce instagram paylaşımları ile başlayalım. Özel hayatına dair ser verip sır vermeyen Elif Şadoğlu, sevgilisi ya da ailesinden tek bir kare bile paylaşımda bulunmamış. Instagram hesabını tamamen kendine ayıran Elif Şadoğlu iş arkadaşları ya da sıradan kız arkadaşlarını dahi göstermiyor. Elif Şadoğlu’nun özel hayatı merak konusu olurken, vücudunun değişik açılardan çekilmiş bir çok görüntüsü bulunuyor. Özel bir spor merkezinde fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, İstanbul’da yaşıyor.Survivor yeni sezon tanıtımında ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın sözleriyle iddiasını ortaya koyan Elif Şadoğlu, 1992 yılında doğdu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken ve kaslı vücuduyla verdiği pozlarla sportmen kişiliğini yansıtan genç Survivor yarışmacısı, Ataşehir’deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapıyor. Fitness alanında uzmanlaşan Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

İlginizi Çekebilir

Antalya Limak Lara Hotel faturası

Antalya’daki Limak Lara Hotel Türk vatandaşına milliyet farkı kesti 120 Euro. Türk vatandaşları Türkiye’de aşağılanmaya …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting