Ana Sayfa / Yaşam / Survivor dün gece elenen: Ardahan mı?

Survivor dün gece elenen: Ardahan mı?

Survivor2020 gönüllüler elenen isim kim oldu dün gece belli oldu. Survivor gönüllülerde Ceyhun, Ardahan ve Cemal Can eleme adayı oldu. En az oyu alan isim ise adaya veda etti. TV 8 Survivor 2020 Salı akşamı yayınında gönüllüler takımından elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı ve o isim de rakiplerinden daha az oy alan ve Survivor olma hayallerine veda eden isim Ceyhun oldu. 

Dün gece Survivor 2020 elenen gönüllü yarışmacı kim oldu merak ediliyor. Gönüllüler Ceyhun’un ismini yazmıştı. SMS sonucu Yasin ve Yunus Emre diğer iki adayı söyledi, Yasin, Cemal Can elensin derken, Yunus Emre de Ardahan’ın ismini söyledi. Acun Ilıcalı Survivor 2020 Gönüllülerden elenen ismi açıkladı. Ardahan ile Yunus Emre arasında yaşanan karakter tartışması da geceye damgasını vurdu. Gönüllüler takımında ayrışma başladı, Yunus emre hem halk oyu hem de takımdaki bazı arkadaşlarının desteğini aldı. Survivor2020 Gönüllülerde Yasin etkisi de böylelikle kırılmaya başladı.

Daha önceki oylamalarda hem Ceyhun’un hem de Cemal Can’ın halk oyu yüksekti hatta SMS’de ikisi de en yüksek oyu alan isim olarak karşımıza çıkmıştı. Ardahan’ın elenmesi ise sürpriz olmayacaktı. Ancak, Survivor 2020’de gönüllüler takımında Ardahan’ın elenmesi zaten kötü olan ve yarışma kazanamayan takımın daha da dibe vurması anlamına da gelecek.

SURVİVOR 2020 ELENEN SON İSİM CEYHUN ODU GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA

SURVİVOR ARDAHAN NECİ VE KİM

1987 yılında Adana’da doğan ve hala Adana’da yaşayan Sadık, 8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı ve yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı, zaman bulduğu o arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti ve askerden geldikten kısa bir dönem sonra ilk yurtdışı tecrübesini yaşadı.

Önce Dubai’ye gidip 2 yıl orada kaldı, sonrasında Türkiye’ye dönüşüyle birlikte spora tekrar zaman ayıran Uzkanbaş, Kazakistan’a geçti ve orada da 6 ay bulundu.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor:

“Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip, yeni yerler görmek istiyorum. Ve şu an hayallerimden biri olan 2020 Survivor’da bulunduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum, hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, ben de arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.”

SURVİVOR CEYHUN NECİ, NERELİ, YAŞI

SURİVOR CEYHUN UZUN KİMDİR?

Survivor’ın sevilen yarışmacısı Ceyhun Uzun İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoruna sahiptir.

1: 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,

2: 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,

3: 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.

İngiltere’de 2 olimpiyat derecede AJ BELL Triatlon dereceleri var

Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koştu.

2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry’nin Kensington sarayına davet edildi.

2 kere bisiklet turuna çıktı. İlkini Londra’dan Paris’e 24 saatte tamamladı. İkincisini ise Londra’dan Brugge’a 22 saatte tamamladı.

En son koşusunu Kuzey Kıbrıs’ta 2019 yılında gerçekleştirdi.

2017 yılında eşiyle birlikte Londra’da Tanyel’s Smile (Tanyel’in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurdu.

Tek kızı olan Tanyel’i 2016 yılında kanser yüzünden kaybetti. KKTC’de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başladı.

SURVİVOR CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 24 yaşında, İzmir doğumludur. Annesi rize, babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir’de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul’a geldi.

İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı.

Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy’de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting