Ana Sayfa / Yaşam / Survivor dün gece elenen Atakan oldu 15 Mayıs

Survivor dün gece elenen Atakan oldu 15 Mayıs

Survivor 2019 elenen yarışmacı Atakan, Emre ve Yusuf’dan hangisi oldu bilgisi. Dün gece Survivor 2019’da Atakan ile Hikmet arasındaki kavga geceye damgasını vurdu. Hikmet’in Atakan’a yönelik bebek bakması ortamı gerdi.

Atakan Survivor 2019’da elendi. Atakan Işıktutan kimdir necidir. Katerina Dalaka en iyi arkadaşını kaybetti Survivor 2019’da. 2019 Survivor Siyah takım’dan elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2019 dün gece siyah takımdan kim elendi sorusunun yanıtı. 14 Mayıs Survivor kim elendi? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2019’da eleme heyecanı yaşanıyor. Siyah takım dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme adaylarını belirleyen taraf oluyor. Favoriler arasında gösterilen Atakan, Yusuf ile Emre eleme konseyine giden isimler oluyor. Survivor’a hangi yarışmacının veda ettiği araştırılmaya başlandı. İşte 14 Mayıs Survivor kim elendi? Atakan mı? Yusuf mu? Emre mi?
14 Mayıs Survivor kim elendi? Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı Survivor 2019, eleme heyecanının yaşanacağı Salı akşamı TV8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Favoriler arasında gösterilen Atakan, Yusuf ile Emre eleme konseyine giden isimler oluyor. Survivor’a hangi yarışmacının veda ettiği araştırılmaya başlandı.Siyah takım dokunulmazlık oyununu kaybederek eleme adaylarını belirleyen taraf oluyor. İşte 14 Mayıs Survivor kim elendi? Atakan mı? Yusuf mu? Emre mi? Merak edilen detaylar haberimizde…
Son bölümlerde kavgalardan dolayı ortamı gerilen Survivor’da mükemmel bir ödül oyunu yarışmacıları bekliyor. Çünkü Nusret yeni bölüme konuk oluyor. Kazanan takım et ziyafeti çekecek.

NUSRET PARKURA ÇIKIYOR

Survivor’da mücadele tüm heyecanı ile devam ediyor. Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümdeki yarışma ise diğerlerinden daha farklı. Konuk Nusret, ödül et. Bu nedenle parkurda kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Nusret kendisine kafa tutan Atakan ile parkurda yarışıyor. Nusret’in mücadele sırasında gözlüklerini çıkarmaması eğlenceli anların yaşanmasına sebep oluyor.

KİM ELENECEK?

Survivor’ın yeni bölümünde ödül oyunu heyecanın ardından ise elenen isim belli olacak. Survivor son bölümde siyah takımdan Türk yarışmacılar Yusuf, Atakan ve Emre eleme adayları olmuştu. Salı akşamı ise sms oylaması sonuçlarına göre veda edecek isim açıklanacak.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting