Ana Sayfa / Kadınca / Survivor dün gece elenen Gizem

Survivor dün gece elenen Gizem

Gizem Survivor 2020 elenen isim oldu. Survivor dün gece elenen isim gönüllülerden Gizem oldu. Survivor kim elendi? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020 eleme heyecanı ile şu anda ekranlardaki yerini alıyor. Her geçen gün büyük finale adım adım yaklaşılırken, kimin eleneceği yarışmacılar tarafından merak ediliyor. Şu ana kadar ünlüler ve gönüllüler takımında sırasız olarak en çok oy alan iki isim belli oldu. Ünlüler takımında en çok oy alan iki isim Aycan ve Mert olurken, gönüllüler takımında ise Cemal Can ve Barış oldu. Bu isimler adaya veda etmesini istediği kişileri açıkladılar. Peki, Survivor’da kim elendi? SMS oy sıralaması ile Survivor’dan elenen isim kim oldu? 28 Nisan Survivor SMS sıralaması ve elenen yarışmacı! Haberimizin içerisinden Survivor 2020 ile ilgili tüm detayları bulabilir, elenen yarışmacıyı açıklandıktan hemen sonra bulabilirsiniz…

Survivor 2020 dün gece elenen isim Gizem oldu. Gizem Survivor’dan elenen isim oldu dün gece. Survivor’da bu akşam kim elendi? TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2020, 60. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Ada konseyi ve eleme heyecanının yaşanacağı fenomen yarışmada adaya kimin veda edeceği ise ekranları başındaki izleyiciler tarafından merak konusu oluyor. Bilindiği üzere Cumartesi ve Pazar günleri Survivor’da halk oylaması yapılıyor, çıkan sonuç neticesinde eleme adayları belli oluyor. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerin ada konseyinde çıkardıkları eleme adayı Gizem olurken, ada oylamasında en çok adı çıkan Yunus Emre ise ünlülerin ilk eleme adayı oldu. Peki, Survivor’da kim elendi? SMS oylaması sıralaması ile Survivor’dan elenen yarışmacı kim oldu? Haberimizden 28 Nisan Salı Survivor 2020 onbirinci haftanın Survivor 28 Nisan SMS oy sıralaması detaylarını bulabilir, adaya veda eden yarışmacıyı öğrenebilirsiniz…
Yapılan ada oylaması sonucunda adı en çok çıkan Yunus Emre, Ünlülerin ilk eleme adayı oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerin ada konseyinde çıkardıkları eleme adayı ise Gizem oldu.

Peki, 28 Nisan bu akşam Survivor’a kim veda etti?

Yunus Emre ve Gizem’in yanına Ünlüler ile Gönüllüler, bu akşam konseyde ikişer eleme adayı daha çıkaracak. Adaya veda eden isim ise Survivor 2020 SMS sıralamasına göre belli olacak.

ELENEN SURVİVOR GİZEM KİMDİR?

5 Ağustos 1992, İstanbul’da doğdu. 10 yaşında Bakırköy Spor Kulübü’nde basketbola başladı ve 24 yaşına kadar aktif olarak basketbol oynadı.

8. sınıfta Oğuz Kaan Koleji’nden burs alarak liseyi de İstanbul’da bitirdi. Sonrasında, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile anlaştı ve 1 sene Bursa’da oynadı, devamında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu kazandı ve eğitimini orada tamamladı.

Üniversiteden sonra “Kocamın Ailesi” dizisinde 30 bölüm yer alan Survivor Gizem, 2 sene E.S.E.K tiyatrosunda Ex S oyununda da performans sergiledi. En son “Şahin Tepesi” adlı dizi ile seyirciyle buluşan Gizem Birdan’ın birkaç reklam projesinde de yer aldığı biliniyor.

İlginizi Çekebilir

Wanda Nara yetişkin içerik üreticisi oldu

Wanda Nara en özel anlarını parayla teşhir etmeye başladı. Icardi’nin eşi Wanda Nara +18 içerik …

Sınırsız Hosting