Ana Sayfa / Yaşam / Survivor dün gece elenen

Survivor dün gece elenen

Survivor 5 Mayıs elenen yarışmacı. Aşkım Survivor 2020’den elendi.  Survivor 2020 sen elenen yarışmacı bilgisi. Survivor kim elendi? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020 tüm hızıyla devam ederken ödül ve dokunulmazlık oyununa dair son gelişmeler de yakından takip ediliyor. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kaydeben takımdan elenme adayı isimler potaya girdi. Her Cumartesi ve Pazar dokunulmazlık oyunları oynanırken öte yandan halk oylaması da gerçekleştiriliyor. İlk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve Survivor Berkan’ı eleme adayı olarak belirlediler. İkinci dokunulmazlık oyunu için de kıyasıya mücadele edildi. ve 10’a 5 Gönüllüler takımı kazandı, Ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımının eleme adayı ise Survivor Mert oldu. Peki; Survivor kim elendi? 5 Mayıs Salı Survivor elenen isim ile SMS sıralaması!

Aşkım Survivor 2020’den elenen isim oldu dün gece. Dün gece Survivor 2020 elenen yarışmacı kim oldu sorusu. 2020 Survivor Ünlüler Gönüllüler tüm hızıyla sürerken son gelişmeler ile birlikte ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunlarının sonuçları medya gündemini yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Son olarak dokunulmazlık oyunları oynanmış ve iki takımdan da eleme adayı belirlenmişti. Gönüllüler takımından birinci eleme adayı Berkan Karabulut olurken, Ünlüler takımından ikinci eleme adayı ise Mert Öcal oldu. Hal böyle olunca adaya hangi yarışmacının veda edeceği, elenen isim ve SMS sıralaması gibi konular merak edilmeye başlandı. Buna göre; Survivor kim elendi, adaya hangi yarışmacı veda etti? 5 Mayıs Salı Survivor SMS sıralaması nasıl oldu, elenen isim kim?

SURVİVOR AŞKIM NECİ

Aşkım neci, nereli, yaşı? Survivor Aşkım kimdir.

2000 doğumlu Tunay, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü’nun sporcusudur ve 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda I. Seri ve II. Seri’deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Survivor 2020 ünlüler gönüllüler formatında mücadele eden Aşkım dönem dönem gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni sezonun en genç yarışmacılarından olan Aşkım’ın programda elde edeceği genel başarı ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak.

 

İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da aile faciası

Emniyette teknisyen olarak çalışan adam 5 yaşındakı çocuğunu ve karısını öldürüp intihar etti. Tekirdağ’da cinnet …

Sınırsız Hosting